(A mérkőzés jegyzőkönyvébe bekerült labdarúgókat vettük sorra. A névre kattintva a részletes pályafutás olvasható)

Ivan Radoš:  Egészen 2019 nyaráig védett Diósgyőrben, jelenleg a Vasas játékosa. Nagyobbik fia a DVTK U10-ben, a kisebbik a DVTK U6-ban játszik.

Nenad Rajić:  a bajnokság végén ugyan távozott, ám 2014 őszén a sérülések miatt visszatért néhány hónapra Diósgyőrbe a kispadra. Később hazájában a Mladost Bački Jarak csapatában védett, azonban egyre inkább a kapusedzői munkára készült. Jelenleg a német alacsonyabb osztályú 1.FC Südring Aschaffenburg edzői stábjában dolgozik.

William Alves: 2015 nyarán távozott Diósgyőrből, egyúttal befejezte labdarúgó-pályafutását, és edzői diplomát szerzett. Jelenleg a Grêmio Esportivo Osasco U20-as csapatának vezetőedzője

Bacsa Patrik: a DVTK saját nevelésű játékosa idén télen igazolt Újpestre. 

Barczi Dávid: 2016 nyarán igazolt Székesfehérvárra, később játszott a Vasasban, jelenleg a ZTE labdarúgója

Augusto Batioja: egy évet játszott Diósgyőrben, majd visszatért Szerbiába, 2015 óta viszont Csehországban játszik. Jelenleg a Viktoria Žižkov labdarúgója.

Debreceni András: 2014 végén a Vasasba igazolt, majd Győrben játszott, jelenleg a Mosonmagyaroóváron várja a bajnokság folytatását

Egerszegi Tamás: mezőkövesdi, legnicai, angyalföldi, paksi, kispesti kitérőt követően idén télen visszatért Diósgyőrbe.

Elek Ákos: másodszorra 2017 elején értékesítette a DVTK a játékjogát a Kairat Almatynak, ahonnan két év múlva tért vissza Magyarországra, a Vidi FC csapatába.

Futács Márkó:  a Leicester kölcsönjátékosa az idény végén távozott. Később játszott Törökországban, a Hajduk Split játékosaként gólkirály lett Horvátországban, 2019 elejétől a Vidi FC játékosa.

Gosztonyi András: 2012-ben érkezett, és 2015 nyarán igazolt Szombathelyre, majd a lengyel Śląsk Wrocław játékosa lett. 2017 elején tért vissza Magyarországra, Kisvárdára. Jelenleg is ott játszik.

Miroslav Grumić: 2016 végén igazolt Kisvárdára, ezt követően játszott Kozármislenyben, Szombathelyen, Zalaegerszegen, most télen igazolt Szegedre. 

Senad Husić: 2016-ig játszott Diósgyőrben, majd hazatért Bosznia-Hercegovinába. Próbálkozott még a svéd alacsonyabb osztályban, idén Koszovóban játszik.

Kádár Tamás: a válogatott védő pályáját biztosan mindenki ismeri. Diósgyőrből 2015 elején a Lech Poznańba igazolt, ahonnan a Dynamo Kyiv vásárolta meg a játékjogát. A közelmúltban igazolt Kínába.

Zoran Kostić:  a bajnokság végén Nyíregyházára igazolt, végül hazatért régi klubjába, a Borac Čačakba. Visszavonulását követően UEFA A-licences edzői diplomát szerzett, jelenleg az élvonalbeli Radnički Niš stábjában dolgozik.

Nikházi Márk:  féléves dunaújvárosi kölcsöntől eltekintve egészen 2016 végéig játszott Diósgyőrben, majd az MTK, a Paks és a III. Kerület voltak pályafutásának állomásai. A téli átigazolási szezonban a Siófok labdarúgója lett.

Vadász Viktor: három és fél év után a bajnokság végén Újpestre igazolt. Később Békéscsabán és Győrben szerepelt, jelenleg Mosonmagyaróváron focizik.

Vági András: most nyáron tért vissza Diósgyőrbe. Közben játszott Pakson, Mezőkövesden. Elkezdte edzői pályafutását is, UEFA A-licences szakemberként a DVTK U7-es csapatával dolgozik.

Szivics Tomiszláv:  2015 tavaszán hagyta el Diósgyőrt. Ezt követően a szerb U21-es válogatottat kivezette az Eb-re, és dolgozott Mezőkövesden, legutóbb pedig Pakson.

Vladimir Radenkvić: Szivics Tomiszlávval együtt távozott, és a szerb U21-es válogatottnál is együtt dolgoztak. Később a Slovan Bratislava másodedzőjeként nyert szlovák bajnokságot, legutóbb ősszel az Apollon Limassol másodedzője volt.

Bene Ferenc: a következő idényben már a DVTK utánpótlás szakmai igazgatójaként dolgozott, ahonnan a gyirmóti kispadra váltott, és az élvonalba vezette őket. Később Dorogon és Nyíregyházán sportigazgató lett, az U18-as válogatott szövetségi edzője is volt, idén pedig a Vasas kispadján ül.

Mi történt velük azóta? - 1. rész

A 2013 óktóberében lejátszott DVTK - Mezőkövesd mérkőzés főszereplői

Mi történt velük azóta? - 2. rész

A 2011 áprilisában lejátszott Nyíregyháza - DVTK mérkőzés főszereplői

Mi történt velük azóta? - 3. rész

A 2011/2012-es bajnokság nyitófordulójában lejátszott DVTK - ZTE mérkőzés főszereplői