(A mérkőzés jegyzőkönyvébe bekerült labdarúgókat vettük sorra. A névre kattintva a részletes pályafutás olvasható)

Ivan Radoš: Egészen 2019 nyaráig védett Diósgyőrben, jelenleg a Vasas játékosa. Nagyobbik fia a DVTK U10-ben, a kisebbik a DVTK U6-ban játszik.

Farkas Balázs: bundavádak miatt kényszerből távozott Diósgyőrből, és be is fejezte aktív labdarúgó-pályafutását.

Mohamadou Abdouraman: 2010 őszén érkezett Diósgyőrbe, és 2014-ig nyaráig maradt. Ezt követően Nyíregyházán játszott még két évet, majd visszavonult, és a civil életben találta meg számítását.

Bogáti Péter: 2012 végéig játszott Diósgyőrben, utána számtalan klubban megfordult, tavaly Ózdon játszott, tavasszal a Vecsés labdarúgója.

Budovinszky Krisztián: még mindig aktív labdarúgó, de már edzősködik is Pátyon. A 2011/2012-es bajnokság végén távozott Diósgyőrből, játszott még egy évet Zalaegerszegen, azóta már csak alacsonyabb osztályú csapatokat erősít.

Enrique Carreño: egy fél évet követően év végén visszatért Spanyolországba, ahol azóta alacsonyabb osztályokban játszik. 

Dobos Attila: a DVTK élvonalbeli csapatának erőnléti edzője, emellett hobbiból még mindig játszik Tiszakesziben. 2012-ig volt a DVTK labdarúgója, utána az élvonalba segítette a Mezőkövesdet, és kivette a részét az Eger NB III-ba jutásából is. Fia a DVTK U7-ben játszik.

Gohér Gergő: 2008 és 2014 között egy fél év kispesti kölcsön kivételével végig Diósgyőrben játszott. Ezt követően Felcsút, Soroksár és Mezőkövesd következett, a legutóbbi két idényt pedig Budafokon tölti.

Igor Gal: A horvát védő 2013 februárjában hagyta el Diósgyőrt, később Cipruson és Macedóniában szerepelt, és egy fél évre visszatért Magyarországra, a Balmazújvárost tartotta az NB II.-ben. Innen Szlovéniába vezetett az útja, 2016 óta pedig a civil munkája mellett Ausztriában vezet le.

Francisco Gallardo: Luque és Fernando visszavonulása után ő sem maradt Diósgyőrben, Felcsúton játszott még egy évet a visszavonulása előtt, majd a Sevilla FC harmadik csapatának vezetőedzője lett. Később az élvonalbeli első csapat stábjában kapott szerepet, jelenleg a Segunda B-ben szereplő Sevilla Atlético (a Sevilla FC második csapata) vezetőedzője.

Lippai Ákos: bundavádak miatt kényszerből távozott Diósgyőrből, később alacsonyabb osztályban Gömörhorkán és Rozsnyón, valamint Tállyán játszott. Még 40 évesen is aktív Hidasnémetiben. Fia a DVTK U7-ben játszik.

José Luque: Ki ne emlékezne, Diósgyőrben vonult vissza a labdarúgástól 2013 nyarán. Edzői pályafutását a Real Betis női szakágában kezdte, jelenleg a B-csapatot irányítja.

George Menougong: Mint sokan, ő is a 2011/2012-es bajnokság végén távozott Diósgyőrből. Ezt követően még Mezőkövesden játszott az élvonalban, és amatőr szinten még jelenleg is aktív. Emellett játékosok közvetítésével foglalkozik, több labdarúgó is az ő segítségével igazolt Diósgyőrbe. Fia a DVTK U9-ben játszik.

Pál Szabolcs: még mindig aktív játékos, tavaly ősszel az Érd színeiben játszott is a DVTK ellen a Magyar Kupában. Diósgyőrből 2011 telén távozott, Siófokon szerepelt még az élvonalban, később játszott alacsonyabb osztályú német, osztrák és szlovák csapatokban.

l'Imam Seydi: 2013 nyarán Debrecenbe igazolt, Magyarországon még Nyíregyházán szerepelt még. Később Azerbajdzsánban, Máltán, Kuvaitban vendégszerepelt, már évek óta Malajziában játszik.

Takács Péter: a DVTK saját nevelésű játékosa 2014 végén Mezőkövesdre igazolt, később Békéscsabán játszott még az élvonalban. Két kazincbarcikai énet követően tavaly nyáron lett a Dorog labdarúgója.

Vadász Viktor: három és fél év után Ligakupa-győztesként és Magyar Kupa-döntősként igazolt Újpestre. Később Békéscsabán és Győrben szerepelt, jelenleg Mosonmagyaróváron focizik.

Benczés Miklós: jelenleg a DVTK sportigazgatója. A feljutást és sikeres rajtot követően 2012 tavaszán leváltották a vezetőedzői posztról. Irányította a PAFC (kétszer is) és a Mezőkövesd csapatát, 2019 elejétől dolgozik ismét különböző pozíciókban a DVTK sikeréért.

Vitelki Zoltán: jelenleg a DVSC élvonalbeli csapatát irányítja. Benczés Miklóssal együtt távozott az első csapat stábjából, ő azonban tovább folytatta munkáját a klub utánpótlásában. Kétszer is megbízott vezetőedzőként vette át a DVTK első csapatát, majd az UEFA Pro-licenc megszerzését követően Kazincbarcikán és Budafokon irányította a másodosztályú csapatot. 

Mi történt velük azóta? - 1. rész

A 2013 óktóberében lejátszott DVTK - Mezőkövesd mérkőzés főszereplői

Mi történt velük azóta? - 2. rész

A 2011 áprilisában lejátszott Nyíregyháza - DVTK mérkőzés főszereplői