Karan Dejan, a DVTK csapatkapitánya március közepén feküdt volna műtőasztalra, mert a térdkalácsából letört porcdarab régóta fájdalmat okozott, ezért el kellett távolítani. A koronavírus-járvány miatt azonban halasztani kellett a beavatkozást.

A kormány a közelmúltban vidéken lazított a járvány miatt elrendelt intézkedéseken, így a kórházak ismét végezhetnek ütemezett műtéteket. Dejan Karan térdéből szombaton artroszkópos eljárással távolították el a szakszóval szabad testnek vagy ízületi egérnek nevezett porcdarabot, és este már otthonában aludt.

- Csak egy kicsi műtéti heg maradt a térdemen, egyáltalán nem érzek fájdalmat, már ilyen rövid idő után is napról napra jobb a lábam - mondta Dejan Karan. - Minden nap járok a DVTK Medical Centerbe, ahol szakemberek segítségével végzem a rehabilitációt. Néhány hét múlva csatlakozhatok a társakhoz, ha jól reagál a térdem, akkor akár a bajnoki hajrában is számíthat rám Feczkó Tamás, de a következő idényre biztosan a csapattal közösen tudok készülni.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk, Deki!