A székesfehérvári MOL Aréna Sóstó I. emeleti rendezvényközpontjában tartott küldöttgyűlésen 214 küldött jelent meg, 208 bedobott szavazólapot számoltak össze, ezek közül három volt érvénytelen.

Az elnökjelöltek közül Such György 176, míg Szuper Levente 19 szavazatot kapott, így további négy évre Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke. 

Általános alelnöknek Misovicz Tibort választották meg 178 szavazattal Mohácsi Mihállyal szemben. A szakmai alelnök id. Kovács Csaba lett 191 szavazattal.

Bekerült az elnökségbe Dalnoki Balázs (184 szavazat), Deák László (180), Kolbenheyer Zsuzsanna (194) és Szabados Richárd (193), valamint a ligacsapatok képviseletében Fodor András (178) és Papp Gábor (164). Nem került be az elnökségbe Schiller Gábor.

A felügyelőbizottság elnöki posztját továbbra is Horváth László töltheti be, őt 206-an támogatták. A testület tagja lett Korcsinczky György (205) és Szterényi Sándor (200 vokssal).

Valamennyi megbizatás négy évre szól.

"Köszönöm a bizalmat. A bizalmat nem lehet megvenni, csak kiérdemelni. Nagy öröm, hogy ezt sikerült a jégkorong-társadalomtól kiérdemelnem. A nagy támogatottság egyúttal óriási felelősséget is jelent, amit igyekszem majd megszolgálni" – mondta az eredményhirdetés után Such György.

A küldöttgyűlés előzőleg elfogadta a 2019/20-as szezon szakmai beszámolóját, a 2019-es év pénzügyi beszámolóját, a felügyelőbizottsági beszámolót, továbbá a 2020/21-es szezon szakmai és pénzügyi programját is. A küldöttek egyhangúlag döntöttek az alapszabály-módosításról is.

Szabados Richárd a főszponzor Erste Bank képviseletében elmondta, hogy nagyon jónak tartja az együttműködést a szövetséggel. A hároméves szerződés lezárult, annak folytatásáról heteken belül dönt a bank.

Such György és az elnökség munkájához sok sikert kívánunk!