A Magyar Közlöny 2020. évi 123. számában megjelent a Kormány 241/2020. (V. 27.) Korm. rendelete a szabadtéri rendezvényekről, amely értelmében erősen korlátozott létszámban a helyszínen szurkolhatnak a diósgyőri drukkerek a szombati DVTK - Mezőkövesd OTP Bank Liga-mérkőzésen. Az MLSZ ajánlást fogalmazott meg a klubok felé, miszerint a mérkőzést szervező klub dönthet, él-e a kormányrendelet adta lehetőséggel.

- A DVTK természetesen megnyitja a stadion kapuit, mert mi rendelkezünk az ország egyik legjobb és legnagyobb szurkolótáborával - mondta Sántha Gergely a DVTK elnöke. - A szabályok betartásával több, mint háromezer néző szoríthat a helyszínen, így biztosak lehetünk abban, hogy ilyen körülmények között is Diósgyőrben lesz a legjobb hangulat. A szurkolóinkat folymatosan tájékoztatjuk a DVTK hivatalos honlapján, a DVTK.eu-n.

A bérletek természetesen érvényesek. A kötelező távolságtartás miatt nem mindenki szurkolhat a megszokott helyéről, ám azt garantáljuk, hogy a Napos oldali bérletesek a középső (L, M, N, O) szektorokból nézhessék a mérkőzést.

A fennmaradó helyekre a jegyértékesítő rendszer kalibrálása után - várhatóan pénteken délelőtt - online lehet belépőjegyet vásárolni. A jegyárak változatlanok.

A jegyvásárlással, a belépéssel, az ülőhelyek elfoglalásával, és minden más speciális szabállyal és hasznos információval kapcsolatban később tájékoztatjuk a szurkolóinkat.

Addig is elő lehet készíteni a mezt, sálat, és köszönjük a türelmet!