Simple Női Liga 13. forduló

MTK Hungária FC - DVTK 5-1 (3-1)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion. Zárt kapuk mögött. Játékvezető: Káprály Mihály (Király Krisztián, Medovarszki János)
MTK Hungária FC: Szőcs R. - Pápai E., Turányi, Németh L., Demeter, Csányi D., Farádi-Szabó, Pinczi, Magyarics, Nagy Á., Nagy L. Vezetőedző: Varga Attila
DVTK: Schildkraut - Balázs Cs., Kaldaridou, Nagy F., Nefrou - Vachter, Kostova, Sandu, Barker – Oláh A., Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Csere: Nefrou helyett Boros K. a 46., Pápai E. helyett Tóth B. a 70., Balázs Cs. helyett Vig a 77., Nagy L. helyett Mayer a 80., Csányi D. helyett Bokor a 83., Farádi-Szabó helyett Stefán a 83., Nagy Á. helyett Legendás a 83., Kostova helyett Balogh D. a 87. percben. 
Sárga lap: Sandu a 21., Balázs Cs. a 47., Nagy L. a 61., Barker a 72. percben. 
Gólszerző: Turányi L. (1-0) a 6., Barker (1-1) a 10., Nagy Á. (2-1) a 35., Turányi (3-1) a 36., Magyarics (4.1) a 75., Németh L. (5-1) a 81. percben. 


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Gratulálok az MTK-nak! A megítélt tizenegyes döntő szituáció volt a mérkőzésen, vissza kell majd néznünk, hogy jogos volt-e vagy sem. Az álmainkat nem adjuk fel, jövőre újra megpróbáljuk. Köszünjük a tulajdonos úrnak, a támogatóinknak, a klubvezetésnek, a klub munkatársainak és az ország legjobb szurkolótáborának az egész éves támogatást!