OTP Bank Liga 31. forduló

2020. június 21., vasárnap
21:05 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben 1300 forintba kerülnek. A mérkőzés napján a belépőket a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában 1600 forintért lehet megvásárolni.

A Nagyerdei Stadionba 10 éves kor alatt ingyenes a belépés (2009. július 1. után született gyerekek számára), nekik külön jegyet nem kell váltaniuk, elég az igazolványt felmutatni belépéskor. A kedvezmény a vendégszektorba is érvényes. 

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint csütörtökön déltől személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. 

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan Debrecenben sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. Kérjük ugyanakkor, hogy azok, akik rendelkeznek szurkolói kártyával, a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigyék magukkal. 

Helyszíni jegyvásárlás

A vendégpénztár a helyszínen mérkőzésnapon 17 órakor nyit ki, a stadion kapui 20 órakor nyílnak. 

Parkolás

A DVTK szurkolói a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a stadion közvetlen környezetében található utcákban tudnak parkolni. 

Helyszín

Nagyerdei Stadion: 4012 Debrecen, Nagyerdei körút 12.

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-14 óra
vasárnap: zárva

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Debrecenbe utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Közös felelősség

Az MLSZ továbbra is felhívja a figyelmet a higiéniás és egészségügyi előírások, ajánlások alkalmazásának fontosságára, valamint a sportpályákon a megfelelő viselkedés betartására, a járvány terjedésének megakadályozása a továbbiakban is közös felelősségünk.