Hogyhogy Diósgyőr?

- Gyermekkorom óta szeretem a csapatot, én is sportoltam fiatalabb koromban, és több rokonom, barátom játszik, játszott a DVTK-ban, vagy dolgozik, dolgozott a DVTK-nál. Földesi Norbert keresett meg januárban, hogy nem tudunk-e valamilyen együttműködésben gondolkodni. Elkezdődtek a tárgyalások, melynek eredménye, hogy most a támogatók soraiban tudhatjuk magunkat.


Tudhatunk valamit a megállapodásról?

- Nem titok ez. A Gold FM Fortuna Taxi elvállata, hogy díjmentesen szállítja a DVTK játékosait, vezetőit hétköznapokon 08.00 - 18.00 között. Erre olyan autót biztosít, melyen hamarosan megjelenik a DVTK címer, így a szurkolók is láthatják, hol járnak éppen kedvenceik. Továbbá a DVTK ajándékboltban, az Újgyőri főtéren lévő benzinkúton, Mini Olimpia sportboltban, és a Széchenyi utcán található Power és Fintess szaküzletben ajándéktárgy vásárlása esetén szurkolóink törzsutas kártyát kapnak ajándékba, mellyel a legolcsóbban utazhatnak Miskolcon. Ezeket a kártyákat a játékosok, és a vezetők is átvették a mai napon.

Mit vár az önök cége az együttműködéstől?

- Itt nem elsősorban arról van szó, hogy mit vár a cég, hanem arról, hogy egy jó ügy mellé állhattunk, és segíthetünk azokon a játékosokon, akik nem rendelkeznek autóval, valamint a szurkolóinknak is tudunk kedvezményes utazást biztosítani. Természetesen az is fontos, hogy a csapat és  a körülmények javulásával minden olyan vállalkozás jól járjon, amely itt van a klub mellett, és segít. Számunkra az az együttműködés, amikor mindkét fél elégedett.

Köszönjük, és további jó munkát!

- Csak a Diósgyőr!

Fortuna Taxi: 46/322-222, 30/303-22-22