A DVTK kettőse ezután is becsülettel küzdött, a gyorsasági eredményeket nézve végig az élmezőnyben autózott, összetettben viszont a szerencsétlen esemény miatt csupán a kilencedik helyen értek célba.

- Utolértünk egy autót, és belefeledkeztem a gondolataimba. Azon törtem a fejem, hogy meddig kell még utána mennünk, ezért az egyik kanyarban egy pillanattal később fékeztem, ami elég volt ahhoz, hogy elszálljanak a győzelmi reményeink – összegezte a Steelvent Salgó Rallyn történt eseményeket Hadik András. – Ennek ellenére a folytatás mellett döntöttünk, hiszen ilyen erős mezőnyben fantasztikus élmény volt versenyezni. Természetesen ez a negatív esemény egy kicsit kihatott a hangulatunkra, ettől függetlenül az új autónkkal minden kilométerre szükségünk van. Végigcsináltuk, az utolsó gyorsaságit is megnyertük, amiért plusz pontokat gyűjtöttünk. Összességében tehát nem távoztunk üres kézzel Salgótarjánból, de természetesen ettől azért jobbra számíttottunk.

Hadik András azt is elárulta, hogy rendkívül változatos körülmények fogadták őket és a Steelvent Salgó Rally teljes mezőnyét Salgótarjában. Napos és esős időszakok váltakoztak, az erdei szakaszon pedig a csúszós sárral is meg kellett birkózniuk.

- Hamisítatlan raliverseny volt, amiből most nem mi jöttünk ki jól – szögezte le a DVTK sportolója. – A becsúszást eltekintve minden rendben volt, sajnos vannak ilyen szituációk mindenki életében. Összességében azonban nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön a magyar bajnokság, komoly mezőny gyűlt össze Tarjában, most pedig már várjuk a folytatást. Augusztus közepén Miskolcon, tehát hazai körülmények között lesz a következő verseny, bízunk benne, hogy itthon Fortuna mellénk áll majd, hiszen ebben a sportban is szükség van a szerencsére.

A DVTK másik párosa, Friedmann Zsolt és dr. Kovács Annamária is műszaki gondokkal küzdött ezen a hétvégén, hiába neveztek, elrajtolni sem tudtak az ORC mezőnyében. Klubunk versenyzőinek számára a folytatás tehát a hazai verseny lesz, a Miskolc Rallyt augusztus 15-én és 16-án rendezik majd meg.