Maria Palama hazájában, a görög élvonalban szereplő Odysseas Glyfadas-ban kezdte pályafutását, majd egészen fiatalon az Elpides Karditsas együtteséhez igazolt. Egy szezont követően a PAOK szerződtette, amely csapattal mindössze 17 évesen már a női Bajnokok Ligájában szerepelt, az idény végén pedig görög bajnok lett. 2018-ban Olaszországba szerződött, és az Empoli női labdarúgó együttesének tagja lett. Maria Palama emellett folyamatosan tagja volt a görög utánpótlás válogatottaknak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DVTK (@dvtkinstagram) által megosztott bejegyzés,

- Nagyon boldog vagyok, hogy a DVTK játékosa lehetek - kezdte Maria Palama, a DVTK új igazolása. - Amikor ideérkeztem akkor éreztem, hogy a lányok és a klub dolgozói nagyon barátságosak. Olyan érzésem volt mintha otthon lennék. Szeretnék segíteni a csapatnak a céljai elérésébe és bízom abban, hogy minden hazai mérkőzésen sok néző előtt játszhatunk majd.

- Maria Palama egy fiatal játékos, aki véleményem szerint sokat tehet azért, hogy elérjük a kitűzött céljainkat - nyilatkozta Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - Több poszton is bevethető, ami a csapat szempontjából nagyon előnyös. Biztos vagyok benne, hogy a mentailása miatt hamar megkedvelik majd szurkolóink.

Névjegy

Teljes név: Maria Palama
Vezetéknév: Palama
Keresztnév: Maria
Születési idő: 2000. június 14.
Állampolgárság: görög
Poszt: védő

Sikerei

Görög „A” válogatott
Görög U19 válogatott
Görög U17 válogatott

2017/2018 Görög bajnok

Pályafutása

2018-2020 Empoli Ladies (olasz, I. osztály)
2017/2018 PAOK (görög, I. osztály)
2016/2017 Elpides Karditsas (görög, I. osztály)
2015/2016 Odysseas Glyfadas (görög, I. osztály)