- Az idei évben azt tűztük ki célul, hogy az utánpótlás csapataink is megtapasztalhassák, milyen érzés ebben a csodálatos stadionban pályára lépni - nyilatkozta Fogarasi Zoltán, a DVTK Labdarúgó Sportkadémia igazgatója. - Az U16-os és az U17-es gárda már bajnoki meccsen játszhatott az arénában, most ezt a hagyományt szeretnénk folytatni az U13-as csapattal. Felvettük a kapcsolatot a kassaiakkal, akik örömmel fogadták a megkeresésünket, hiszen elmondásuk szerint természetesen az ő növendékeik számára is nagy élmény lesz a mérkőzés. Bízom benne, hogy nem csak a felnőtt csapat meccsére, hanem a „kicsik” találkozójára is sokan kilátogatnak majd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DVTK (@dvtkinstagram) által megosztott bejegyzés,


A DVTK U13-as csapat mezszámokkal

1. Gyuricskó Botond
2. Lippai Attila
3. Szabó Marcell
4. Farkas Ruben
5. Krompaszki Gyula
6. Juhos Ádám
7. Szalánczi Szabolcs
8. Lengyel Vincent
9. Balázs Teó
10. Béres Balázs
11. Lupkovics Gergő
12. Bordás Benedek
14. Gyebróczki Dávid
15. Vinga Zente
16. Bordás Balázs
17. Kristóf Zalán
19. Dudás Botond
20. Gulácsi Márk
21. Boda Dániel
25. Koltai Bence
26. Baranyai Bence

Vezetőedző: Sipos Gergő

Felkészülési mérkőzés

2020. július 25., szombat  (DVTK Stadion)
16:00 DVTK U13 - FC Košice U13
18:00 DVTK - FC Košice (Szlovákia, 2. osztály)

Jegyinfó

  • Az FC Košice elleni meccs a klub tavalyi éves és tavaszi bérletesei számára ingyenesen megtekinthető. A DVTK vezetése ezzel is szeretné megköszönni a tavalyi egész éves bíztatást. 
  • A bérlettel nem rendelkező szurkolók számára a belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A jegyárusítás hétfőn délben kezdődik.
  • A belépőjegyek ezen a mérkőzésen nem helyre szólnak, a stadion székei érkezési sorrendben foglalhatók el. 
  • Belépőjegy váltható személyesen a DVTK Shopban (nyitvatartási idő lentebb) és az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon
  • Személyes vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.
  • A gyermekek 6 éves korig ingyenesen szurkolhatnak, a 6 évnél fiatalabbaknak ingyenes jegyet kell váltani.

A mérkőzésen az ultra szektorok, a napos oldali szektorok lesznek nyitva a hazai szurkolók, a vendégszektor pedig a vendégszurkolók számára. A nyugati oldalra szóló bérletek tulajdonosai is a napos oldalon foglalhatnak helyet. 

További információk korábbi cikkünkben olvashatók.