A DKSK Ultras tagjait Szabó Tamás a DVTK főtitkára vezette körbe a multifunkciós sportcsarnokban. A szurkolók megtekinthették és körbejárhatták az egész sportlétesítményt, amely igaz még nincs kész, de egy kis fantáziával elképzelhették a pályákat, öltözőket, irodákat, a kihúzható lelátókat és az exkluzív VIP részleget.


- Köszönjük a lehetőséget, hogy elsők között látogathattuk meg az épülő multifunkciós sportcsarnokot. Nagyon tetszik az elrendezése, jó tágas lesz. A mi helyünk, azaz a lelátó még nincs kész, de nagyon várjuk már, hogy onnan szurkolhassunk a lányoknak - nyilatkozta Gábor, az egyik DKSK Ultras tag.

- Ez már nem egy általános iskolai tornaterem, sosem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen multifunkciós csarnok lesz a miénk. A csarnok minden elvárásunknak és elképzelésünknek megfelel. Nagyon bízunk és szurkolunk a lányoknak. Mi mindig is itt voltunk és mindig is itt leszünk! Hajrá DVTK! - mondta el Csabi, a DKSK Ultras vezérszurkolója.


- Nagyon örülök, hogy az ultráink elégedettek és már bejárhatták a sportcsarnokot. Szeretnénk még több szurkolót fogadni, így terveink szerint a következő látogatás szeptemberben lesz, - melyre előzetes jelentkezés szükséges - hogy újabb látványos fázisában tekinthessék meg az érdeklődők az épülő multifunkciós sportcsarnokot - árulta el Szabó Tamás, a DVTK főtitkára.