NB III. Keleti csoport 6. forduló

DVTK tartalék - Tiszakécskei LC 1-1 (0-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 250 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Piskóczi Viktor, Gavalla-Kulcsár Judit)
DVTK tartalék: Bukrán - Nagy Z., Ivánka, Farkas M., Orosz D. - Gönczi, Lehóczki - Zsiga M., Kecskeméti, Karika - Makrai. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula
Tiszakécskei LC: Molnár M. - Oláh M., Kiprich D., Fülöp N., Farkas N. – Ternován P., Horváth A., Zvara, Pongrácz – Simon M., Galacs. Vezetőedző: Nagy Sándor

Csere: Zvarda helyett Máté J. az 55., Gönczi helyett Bartha a 60., Ternován P. helyett Zádori a 68., Galacs helyett Szabó D. a 74., Kecskeméti helyett Schildkraut a 78., Zsiga M. helyett Králik a 90. percben.
Sárga lap: Gönczi a 23., Zsiga M. a 47., Ternován P. a 67., Kecskeméti a 75., Karika a 78., Farkas N. a 84., Zádori a 87., Králik a 94. percben.
Gólszerző: Farkas N. (0-1) a 81., Makrai (1-1) a 85. percben. 


Kulcspillanatok

81. perc: Egy szögletrúgást követő kavarodás után Farkas Norbert rúgta a hálóba a labdát. 0-1

85. perc: Makrai Gábor gyönyörű szabadrúgásából egyenlített a hazai csapat. 1-1

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Úgy érzem a Keleti csoport legjobb csapata ellen játszottunk a mai nap. Nagy nyomás alatt voltunk az első félidőben, de szervezetten és kompaktul védekeztünk. A második félidőben jobban felvállaltuk az előre játékot és ezekből helyzeteket tudtunk kidolgozni az ellenfél kapuja előtt. Mentálisan erősek voltunk és a kapott gól ellenére egy pillanatig se adtuk fel az egyenlítés lehetőségét. Makrai Gabi gyönyörű szabadrúgásgóllal egyenlített. Csapatként működtünk, van tartásunk. Készülünk a következő fontos bajnoki mérkőzésünkre a Balassagyarmat ellen.