2020. augusztus 28. péntek, Miskolci Jégcsarnok (zárt kapuk mögött)
11:00 DVTK Jegesmedvék - Vasas HC (a két csapat szakmai stábja a mérkőzés előtt megegyezett, hogy az eredményt nem hozzuk nyilvánosságra) 

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Kiss B.) - Csányi, Kiss D., Vojtkó, Szirányi, Láda, Révész, Vas, Magosi, Pukka, Galanisz, Ritó, Odnoga, Osterberg, Rokaly, Galajda, Pecsét, Kamarási, Mattyasovszky, Vezetőedző: Dave Allison

Vasas HC: Tóth, Seregély, Bukor, Tornyai, Kováts, Surányi, Schmál, Béres, Németh, Turbucz, Pápa, Szlama, Bödök, Szalma. Csiki, Horváth, Czakó, Nagy, Farkas B., Léránt, Farkas M., Lövei, Vezetőedző: Ladányi Balázs


Dave Allison: Még csak pár napja dolgozunk együtt a csapattal, úgyhogy első mérkőzésnek ez teljesen megfelelő volt. Tetszett, ahogy a meccsen belül ritmusokat tudtunk váltani és a harmadik harmadban pedig fokozni tudtuk a nyomást. Gyakorolhattunk játékelemeket, sikerült gólt lőni emberelőnyből, úgyhogy hasznos találkozón vagyunk túl. Azt kaptuk ettől a hatvan perctől, amit vártunk. Mi szerettük volna feltérképezni a játékosokat, ők pedig ismét meccsritmusba kerülhettek. 

Ladányi Balázs: Jó volt látni, ahogy pörögtek a fiúk, felvettük a ritmust az ellenféllel. Játékban fölénk nőttek ugyan, hiszen egy magasabb szinten játsztó együttesről van szó. Mi a felkészülés egy teljesen más stádiumában járunk. Jó volt látni a szezonrajt előtt pár héttel, hogy tudunk ezen a tempón játszani hatvan percen keresztül. Hasznos volt számunkra ez a mérkőzés.