A 23 éves röplabdázó tavaly végzett az Új-Mexikói Egyetemen kommunikáció szakon, ahol tanulás mellett az egyetemi röplabda csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Egy évet töltött profiként a finn OrPo csapatnál 2-es ütő poszton.

Carly mögött hosszú utazás áll, hiszen vasárnap délután érkezett Magyarországra. Hétfőn délelőtt az első közös edzésen találkozott új csapatának tagjaival, akik nagy örömmel fogadták a mindig mosolygós és lendületes játékos érkezését. Carly bemutatkozott és elkezdte a rávezető edzéseket, hogy fokozatosan tudjon átállni a szervezete és hozzászokni új környezetéhez, Miskolchoz.

2019-20 highlight from Bring It Promotions (II) on Vimeo.

- Magas játékos érkezett az ő személyében a csapathoz, 2-es ütő (universal) játékosként fogunk rá számítani a mérkőzéseken. Úgy gondolom, hogy a tavalyi csapathoz képest most még erősebb keretet sikerült összeállítani. A fiatalok is jobban összeszoktak és idén már tapasztaltabb játékosként tudnak pályára lépni. Carly egy nagyon jókedélyű és technikás játékos, igazi húzóembere lesz a DVTK-nak. A többi csapat keretét még nem ismerjük teljesen, de úgy érzem mi készen állunk a szezonra. Még egy légiós bejelentésére számíthatnak a szurkolók! - árulta el Toma Sándor, szakmai igazgató. - Carly szemmel láthatóan jól érezte magát és első perctől kezdve szimpatizáltak a lányokkal, aminek kifejezetten örülök, mert nagyon jó alaphangulatot teremt az edzésekhez.

Névjegy

Vezetéknév: Beddingfield
Keresztnév: Carly
Születési idő: 1996.11.28.                                                                      
Születési hely: Albuquerque, Új-Mexikó
Magasság: 190 cm
Állampolgárság: amerikai
Poszt: 2, universal

Pályafutása

2019/2020 OrPo, Finnország
2018/2019 Strandröplabda, Long Beach State
2016-2018 Új-Mexikói Egyetem