Újabb játék csatlakozott e-sport szakosztályunkhoz. Ezzel a palettánk tovább színesedett. A most beválogatott játék is benne van a 10 legnézettebb e-sport játék között.  

Rocket League

A mérkőzések egy zárt arénában zajlanak, azonban a futballal ellentétben itt emberek helyett autókkal kell a labdát eljuttatni az ellenfél kapujába. A csapatok 3-3 főből állnak. A rendes játékidő pontosan 5 perc. A gólok után visszajátszás következik, majd középkezdéssel folytatódik a mérkőzés. Ha a rendes játékidő végén a csapatok döntetlenre állnak, hosszabbítás kezdődik és az a csapat győz, aki a következő gólt rúgja. A pályán több helyen is található "boost", melyet elsősorban az autó gyorsítására lehet használni. A játék során lehetőség van az autókkal felugrani a levegőbe, az előbb említett "boost" segítségével pedig az autók hosszabb ideig képesek a levegőben manőverezni. Lényegében, foci autókkal.

Játékosainkról...

Daem0nXL

Sipos Bence vagyok, 24 éves, adminisztrációs munkám mellett a jó állóképesség megtartásához rendszeresen próbálok időt szakítani testépítésre is, ezután egyetlen kedvenc időtöltésem a Rocket League. Más játékokra nem nagyon marad időm, de ezt nem is bánom. Több mint 4,5 éve kezdtem az autós focit és egyszerűen képtelen vagyok megunni. Folyton a fejlődés, előrébb jutás lebeg a szemem előtt. Mindenki biztos lehet abban, hogy maximálisan a tőlem telhetőt fogom nyújtani a DVTK színeiben, szeretném dicső fénybe emelni a csapatot ebben az e-sport kategóriában.

Delta

Tiszavári Nimród vagyok, 23 éves, jelenleg Írországban élek már 8 éve. Itt fejeztem be a Gimnáziumot, majd Business & Digital Marketinget tanultam. Jelenleg egy üzletben dolgozom Supervisorként. Fociztam 10 évig csapatban, kétszer is eljutott a csapatunk Ausztriába ami a legnagyobb élmény volt a foci karrierem alatt.
Jelenleg a horgászat és Rocket League ami igazán letud kötni. Látom az akaratot, a fejlődést a srácokban, sokat gyakorlunk nap mint nap, motiváljuk egymást, mindent megteszünk, hogy a legjobbat teljesítsük a versenyen!

Jozsikahh

Kettner Richárdnak hívnak, 28 éves vagyok és a hétköznapokban IT-s ként dolgozom egy nagyobb cégnél. Szabadidőmben próbálom a Rocket League tudásomat fejleszteni, illetve szeretek sportolni (box, futás). Remélem jól tudunk teljesíteni a tornákon és stabil egységet fogunk alkotni. Mindenkinek kellemes szórakozást kívánok mérkőzéseink megtekintéséhez!

2020.10.04.-én délután 3-tól lesz élőben közvetítve a bajnokság két 8 csapatos beosztásának sorsolása, akkor derül ki, mely csapatokkal kell megmérkőznünk mindenképpen.

Az első forduló pedig jövő hét szombat és vasárnap már megkezdődik, remélhetőleg legkésőbb jövő hét kedden már tudni fogjuk az első ellenfelünk, és hogy melyik nap hány órára került a mérkőzésünk, melyet közvetítenek a twitch.tv/hungarianrltournaments csatornán.