Rocket League - Hungarian Open 2.

Rocket League játék újonnan került be az e-sportszakosztályba, a fiúk máris szép eredményekkel szerepelnek a hétvégi ligában, sikerrel vették a Hungarian Open 2. szezonjának első fordulóját.

A mérkőzés összefoglalóját Sipos Bence készítette:

Vesztett mérkőzés nélkül sikerült elhoznunk a három pontot, így tehát a szett végeredménye 3-0 lett. Ellenfelünk a Team Peculiarity volt, mely csapatból a pályára lépett ellenünk Madi, SusziX és Zekev hármasa. A csapat negyedik játékosa, Makos, most a kispadra szorult.
A szett első mérkőzése nagyon kedvezően indult csapatunk számára, már rögtön az első percben sikerült két góllal magabiztos előnyre szert tennünk. Továbbra is jól alakult a mérkőzés, hiszen 1 perc 30 másodperccel a vége előtt már 4 gólos volt az előnyünk. Ekkor jött egy szép passz játék az ellenfél játékosaitól, mellyel szépíteni tudtak, de a hátralévő egy percben mindkét oldalon esett egy-egy góllal megkaptuk a szett első mérkőzésének 5:2-es végeredményét a DVTK Vikingek javára.

A második mérkőzés is nagyon jól indult, Delta nagyon kiszorított szögből paskolta a labdát az ellenfél kapujába, ezzel már 17 másodperccel a játék kezdete után vezettünk. Másfél perc elteltével sikerült tovább növelni előnyünket. Ettől a ponttól azonban felszívta magát az ellenfél és az utolsó egy percig nem esett gól. Az utolsó percben két gyors találattal sikerült kiegyenlíteniük. A játékból hátralévő 21 másodperc alatt még volt lehetőségünk egy támadást indítani, melyet sajnos Daem0nXL kicsivel bár, de a kapu mellé lőtt, ám a labdát tisztázni próbáló Team Peculiarity játékos szerencsétlen labdába érésével végül bebiztosította a Vikingek második nyert mérkőzését a szettből, mely így 3:2 eredménnyel ért véget.

A harmadik összecsapás lassabban indult gólok tekintetében, sokkal magabiztosabb volt a két csapat középpályán nyújtott teljesítménye, ám 2 perc 20 másodperccel a vége előtt Jozsikahh lövéséből sikerült megszereznünk a vezetést. A hátralévő időben még kétszer talált be ugyanezen játékosunk, így végül mind a harmadik mérkőzés, mind a szett 3:0 aránnyal zárult a DVTK Vikingek javára.

A szett magyar kommentárral visszanézhető az alábbi linkre kattintva: https://www.twitch.tv/videos/768055615

Csapatunk készül a második fordulóra, melyen ellenfelünk nem más lesz, mint az iPon Team Horizon Reapers. Az összecsapás terv szerint 2020.10.18. vasárnap 18:00 órakor kerül megrendezésre, melyet élőben a twitch.tv/hungarianrltournaments csatornán lesz lehetőség megtekinteni