FRISSÍTVE

Az elővételben megváltott jegyek visszaválthatók


A belépőjegyek árának csökkentéséről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink. 

OTP Bank Liga 10. forduló

2020. november 6., péntek
20:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

Jegyinfó

  • Belépőjegy váltható személyesen a DVTK Shopban (nyitvatartási idő lentebb) és az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon
  • A DVTK - Újpest mérkőzés normál biztonsági besorolású, személyes vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • Diákjegyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Senior jegyet és bérletet a 65 év feletti szurkolók válthatnak, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A DVTK - Újpest mérkőzés A kategóriás mérkőzés. A belépőjegyek árai ennek megfelelőek. 
  • A VIP jegyek árai nem változtak.

Mérkőzés kategóriák

A kategória (8 mérkőzés): Fehérvár (1), Ferencváros (1), Honvéd (2), Mezőkövesd (2), Újpest (2)
B kategória (9 mérkőzés): Budafok (1), Kisvárda (1), MTK (2), PAFC (2), Paks (2), Zalaegerszeg (1)

Jegyárak a DVTK - Újpest mérkőzésre

Normál jegy (forint)   

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 1200 1500
Napos oldal 2500 3000
Nyugati oldal 3800 4600
Vendégszektor 1200 1500
VIP 15000 20000

14 év alatti jegy (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 900 1100
Napos oldal 1400 1700
Nyugati oldal 2800 3300
Vendégszektor 900 1100
VIP 10000 15000


Diákjegy (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 900 1100
Napos oldal 1400 1700
Nyugati oldal 2800 3300
Vendégszektor 900 1100
VIP 12000 16000


Senior (65 év felett) jegy (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor Nem kerül értékesítésre
Napos oldal 1400 1700
Nyugati oldal 2800 3300
Vendégszektor Nem kerül értékesítésre
VIP 12000 16000


A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: K-L-M-N-O-P szektor
Ultra szektor: F-G-H-I szektor
Nyugati oldal: C-D szektor
Vendégszektor: T-U szektor      
VIP: A-B szektor

Szurkolói kártya

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani, ettől a klub eltekint. Ezzel együtt javasoljuk szurkolóinknak a klubkártya megőrzését, mert a fokozott és a kiemelt biztonsági besorolású találkozók előtt jelentősen felgyorsítja a jegyvásárlás sebességét, úgyszintén csak ennek birtokában lehet az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon belépőt váltani a kiemelt és fokozott hazai mérkőzésekre, illetve azon idegenbeli mérkőzésekre, ahol ezt megköveteli a rendőrség vagy a rendező klub. A többi találkozóra viszont a webáruházakban általánosan elterjedt módon, egy egyszerű regisztráció után lehet egyszerre maximum 10 jegyet váltani.

Szurkolói kártya a személyesen történő vásárláshoz nem kötelező, de kérjük, aki rendelkezik klubkártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében hozza magával.

Ugyanakkor a DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

2019-ben megszűnt a stadion teljes körbejárhatósága annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat (nem meccsnap): 9:00-13:00
Vasárnap (nem meccsnap): zárva
Meccsnap: mérkőzés előtt 5 órával nyit a DVTK Shop, és lefújást követően 1 órával zár

DVTK Stadion jegypénztára
Meccsnapon: 8 órától

A DVTK Stadionon kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Gyere busszal vagy villamossal!

A Miskolc Holding Zrt. döntésének köszönhetően 2020 végéig - a DVTK labdarúgó mérkőzéseire érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel - meccsnapokon ingyenesen vehetők igénybe az MVK Zrt. 1-es autóbuszai és 1-es villamosai. Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, akkor hagyják otthon a gépjárműveiket. Az ingyenes utazás legkorábban az adott bajnoki mérkőzés kezdete előtt 2 órával és legkésőbb a meccs végét követő 2 óra időtartamban vehető igénybe.

Beléptetés

A stadion kapui normál besorolású mérkőzés esetében egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén ennél korábban, a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.