Az első harmadban a magyar válogatott akarata érvényesült, ennek a 12. percben meg is lett az eredménye, miután Magosi Bálint révén megszereztük a vezetést (1–0). Nem kellett sokat várni a következő találatra, hiszen alig három perccel később Bartalis István lőtt gyönyörű gólt (2–0). A harmad vége felé a lengyelek emberelőnyben veszélyeztettek, de Hetényi Zoltán eszén nem sikerült túljárniuk. 

Nem indult jól a második harmad, hiszen a lengyelek az első percben emberhátrányból szépítettek, majd kétszer egymás után fórban játszhattak, de jól működött a védekezésünk. Egyenlő létszámban többnyire ellenfelünk harmadában zajlott a játék, a 34. percben Becze Tihamér növelte az előnyt (3–1). Három perccel később szinte a semmiből jött a lengyelek válasza, így a játékrész 3–2-vel zárult. 

A lengyelek igyekeztek megnyomni a harmadik harmad elejét, de gólt lőniük fórban sem sikerült. Nem úgy a mieinknek: a 48. percben Nagy Gergő lőtte a korongot a kapujukba (4–2). Az i-re Szirányi Bence tette fel a pontot, az 57. percben szerzett találatával állította be az 5–2-es végeredményt.

forrás: jegkorongszovetseg.hu, fotó: MJSZ-Szűcs Attila