2020. november 3-án megjelent Kormányrendelet értelmében az alábbi változások lépnek életbe a DVTK Jegesmedvék hazai mérkőzésein

- Az ülő bérlettel rendelkező szurkolók számára az ülőhelyi szektorokban nem tudjuk a bérleteiken szereplő ülőhelyeket biztosítani, csak azokat a székeket lehet elfoglalni, amik nincsenek lezárva szalaggal. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, az egy háztartásban élők számára is kötelező a két szék kihagyása.

- Az állóhelyi bérlettel rendelkezők számára is megjelöltük, hogy mely helyeket foglalhatják el a megfelelő védőtávolság betartásával, szintén érkezési sorrendben

- A lelátókra ételt, italt vinni tilos. A büfékben megvásárolt termékeket kizárólag a büféknél, illetve a folyosón lehet elfogyasztani.

- A továbbiakban is kötelező a maszkhasználat, amelyet a klub biztonsági szolgálata szigorúan betartat. A beléptetésnél kontakt nélküli testhőmérést végzünk, ami mindössze pár másodpercet fog igénybe venni

Klubunk bízik abban, hogy a bevezetett intézkedéseknek is köszönhetően mindenki egészséges marad, valamint abban, hogy ezeket az intézkedéseket szurkolóink megértéssel fogadják. A szabályok be nem tartása a csarnok bezárását vonhatja maga után, ezért a biztonsági szolgálat kiemelt figyelemmel fogja betartatni az előírásokat, a szabályt megszegőket kivezethetik a mérkőzésről, illetve átadhatják a rendőrség munkatársainak. Szurkolóink most úgy támogathatják leginkább a klubot, hogy az előírásokat maradéktalanul betartják a mérkőzéseken.

Hányan látogathatják a hazai mérkőzéseket?

A DVTK Jegesmedvék hűséges bérleteseinek - akik ebben a nehéz időszakban is támogatták bérletvásárlással a klubot – továbbra is lehetősége van a helyszínen megtekinteni a mérkőzéseket.

Az online jegyvásárlást átmenetileg felfüggesztettük, belépőjegyeket kizárólag a helyszínen, a mérkőzés előtt lehet megvásárolni. Az elérhető belépőjegyek számáról várhatóan a hétfői napon adunk bővebb tájékoztatást.

A bérleteseink száma és a beengedhető személyek száma között nincs nagy különbség, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a jelenlegi helyzetben bővebb képet kapjunk arról, hogy várhatóan mennyi bérletesünk kívánja a helyszínen megtekinteni a mérkőzéseinket. Kérjük bérleteseinket, hogy legyenek tekintettel szurkoló társaikra és jelezzék számunkra, hogy terveznek-e kilátogatni a mérkőzésünkre. Így abban az esetben, ha a bérletes nem tud jelen lenni a mérkőzésen, akkor az egyébként üresen maradó helyen más buzdíthatja a csapatot belépőjegyet vásárolva.

Ezen a linken lehet jelezni a mérkőzés látogatási szándékot, a kitöltés mindössze pár másodpercet vesz igénybe:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjbzm4rqefwO8LKJCS8rYxQXWM_pVZ8AtYPqTx3-f2bfMF5g/viewform

Klubunk átmenetileg felfüggesztette a korábbi promóciók során kibocsátott kuponok beváltását, amelyeket mérkőzésjegyekre lehetett beváltani, valamint a Gold bérlethez tartozó kedvezményt, amivel szintén ingyenes tiszteletjegyeket lehetett igényelni. Emiatt az érintetteket hamarosan kárpótoljuk más kedvezménnyel.

Közvetítés

Azok a szurkolóink is tudják követni a hazai mérkőzéseinket, akiknek nincs lehetőségük a helyszínen szurkolni a csapatnak, ugyanis a Digi Sport csatorna a jövő héttől műsorára tűzi a találkozóinkat. Hamarosan bővebb tájékoztatást adunk arról, hogy melyik mérkőzéseket közvetítik élőben.

A DVTK Jegesmedvék novemberi programja

11.10. kedd,18.00, DVTK Jegesmedvék – MhK32 Liptovsky Mikulas
11.13. péntek, 18.00, HK Dukla Trencin – DVTK Jegesmedvék
11.15. vasárnap, 18.00, DVTK Jegesmedvék – HK Nitra
11.17. kedd, 17.00, HC Slovan Bratislava – DVTK Jegesmedvék 
11.20. péntek, 18.00, DVTK Jegesmedvék – Banská Bystrica
11.22. vasárnap, 16.00. HK Dukla Michalovce – DVTK Jegesmedvék
11.24. kedd, 18.00, HK Nitra – DVTK Jegesmedvék
11.27. péntek, 18.00. DVTK Jegesmedvék – HK Poprad
11.29. vasárnap, 18.00, DVTK Jegesmedvék – HC Nové Zámky