- Mint azt a városban és az országban minden labdarúgást szerető már nagyon jól tudja, idén ünnepli a DVTK alapításának 110. évfordulóját - nyilatkozta dr. Világi Péter. - A klubvezetés úgy döntött, hogy e jeles alkalomból szeretne kedveskedni azoknak a szurkolóknak, akiknek nagy álma volt, hogy ismét piros-fehér villamos közlekedjen Miskolcon. Szerettünk volna az idei esztendőben egy nagyobb ünnepségsorozattal is megemlékezni az alapítás óta eltelt 110 esztendőről, azonban sajnos a koronavírus-járvány kellős közepén erre nincs lehetőségünk.

 

 A klub jelmondata idén a "DVTK 1910-2020 110 Év Szenvedély!", ezért természetesen ez is megjelenik a DVTK villamoson, de a legfontosabb üzenet most a Diósgyőr indulójából kölcsönzött "Együtt vagyunk, győzni fogunk!" sor, amely ezúttal nem csak a szurkolóknak szól, hanem mindazoknak az egészségügyben, az oktatásban, a kiskereskedelemben és a rendvédelemben dolgozóknak is, akik minden nap megfeszített munkával azon dolgoznak, hogy közösen minél hamarabb legyőzzük a járványt azért, hogy az életünk hamarosan ismét olyan lehessen, mint azt megszokhattuk.

 

A DVTK villamos a klub, a Miskolc Holding Zrt., a Miskolc Városi Közlekedési Zrt., valamint a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. közötti kiváló együttműködésnek köszönhetően készült el. Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereink segítségét!  - zárta a DVTK kommunikációs- és marketing igazgatója.