- Az utóbbi időben amellett, hogy folyamatosan igyekeztünk bővíteni az ajándéktárgyak és ruhaneműink kínálatát most egy új, saját márkás termékcsalád bevezetésével próbáljuk kielégíteni szurkolóink és vásárlóink igényeit - nyilatkozta Nagy Judit, a Diósgyőr Marketing Kft. ügyvezetője, a DVTK Shop vezetője. - A DVTK Special márka első kollekciójával egy sokkal letisztultabb és elegánsabb vonalat kínálunk, elsősorban férfi vásárlóink számára. A jövőben természetesen nem csak a férfiaknak, hanem női szurkolóinknak is próbálunk olyan kollekciókat gyártani, amelyet szívesen viselnek a hölgyek akár a hétköznapokban is.

A DVTK Special első hivatalos termékei között ingek és kötött V-nyakú pulóverek kerültek a polcokra. Ezek már megvásárolhatóak a DVTK Shopban, valamint a DVTK webáruházában is.

A DVTK Shop ünnepi nyitvatartása

Hétfő-péntek: 12:00 - 18:00
Szombat-vasárnap: 10:00 - 14:00

Utolsó nyitvatartás: 2020. december 23., szerda: 12:00 - 18:00

Egyedi mezek (tetszőlegesen választott névvel és számmal) december 16-ig rendelhetők. Ezt követően már nem tudjuk vállalni, hogy karácsonyig elkészül. 

A DVTK webshopban a 2020. december 21-én, 15 óráig leadott rendeléseket vélhetően karácsonyig kézbesíteni tudja futárszolgálatunk. (shop.dvtk.eu)