Női Röplabda Magyar Kupa, negyeddöntő 2. mérkőzés

DVTK - Swietelsky-Békéscsabai RSE 0:3 (-7, -13, -15)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Jámbor Tamás Zoltán, Villás Tibor Richárd.
DVTK: Mészáros, Kundrák, Kiss E., Beddingfield, Horton, Szajkó. Csere: Dömsödi, Bertók (liberók), Sitku, Egri, Tóth R. Vezetőedző: Toma Sándor.
BRSE: Koseková, Glemboczki, Vander Weide, Drpa, Grudina, Pekárik. Csere: Rády (liberó), Čičić, Szatmári. Vezetőedző: Tóth Gábor.


Edzői értékelések

Toma Sándor: - Úgy érzem, folyamatosan lendültünk játékba, egy nagyon egységesen és fegyelmezetten játszó Békéscsaba ellen. Az elején megilletődöttek voltunk, Kovács Edina hiányzott ma, de Kundrák Eszter fokozatosan átvette a szerepét. Örülök, hogy fiataljaink közül Egri Klaudia is felzárkózott pontszerzésben. Annak is örülök, hogy nagyobb sérülések és megbetegedések nélkül letudtuk ezt a hosszabb periódust. Köszönöm a játékosaimnak az elvégzett munkát, a szurkolóinknak pedig a kitartást és a biztatást. Januárban folytatjuk, mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok. 

Tóth Gábor: - Azt hiszem, látszott, hogy nem vettük félvállról a találkozót, hiszen a Magyar kupa négyes döntője volt a tétje. Annak ellenére volt ez így, hogy sikerült jó pár fiatal játékosnak játéklehetőséget biztosítani ma. Örülö, hogy gyorsan eldöntöttük a mérkőzést, ugyanis szombaton fontos rangadó vár ránk a bajnokságban.