OTP Bank Liga 21. forduló

DVSC-TERVA - Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3338 néző. Játékvezető: Farkas Ádám (Tóth II Vencel, Georgiu Theodoros; Oláh Gábor, Kulcsár Katalin).
DVSC: Novaković - Jovanović, Máté P., Morozov, Korhut - Mihelič, Varga J., Bouadla, Szakály P. - Sidibe, Tisza. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVTK: Radoš - Okuka, Szalai V., Németh M., Eperjesi - Egerszegi, Krstić - Marjanović, Koman, Bacsa - Barczi. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.

2014/2015 21.forduló: DVSC - DVTK 2
A DVTK szurkolóitól volt hangos vasárnap este a Nagyerdő (Fotó: Szabó Gábor)


Csere
: Máté P. helyett Mészáros a 60., Barczi helyett Takács T. és Egerszegi helyett Bognár I.  a 62., Tisza helyett Balogh N. a 69., Mihelic helyett Wittrédi a 83. percben
Gólszerző: Tisza (1-0) a 3. percben.

Kulcspillanat

4. perc: Jobboldali beadás után Tisza elé került a labda, aki a védők gyűrűjében tíz méterről a kapu bal alsó sarkába gurított, 1-0.


Edzői értékelések

Kondás Elemér: Nagyon értékes három pontot gyűjtöttünk be a keleti rangadón. Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt elterveztük, nyomás alá helyeztük ellenfelünket és sikerült gólt szerezni.  A mai találkozón annyi helyzetet dolgoztunk ki, ami több mérkőzés megnyeréséhez is elegendő lenne, de ezeket ki is hagytunk. Mi tettük magunknak nehézzé a meccs végét.
Szivics Tomiszláv: Mindkét csapat hajtott, jól küzdött. Korán gólt kaptunk, utána kiegyenlítetté vált a játék, a mezőnyben partiban voltunk. A végén már mindent vagy semmit játszittunk, ekkor a debreceniek több helyzetet is kialakítottak. Sajnos most olyan passzban vagyunk, hogy még szerencsénk sincs, gratulálok a Lokinak és a saját csapatomnak is!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!