A DVTK Jegesmedvék elnökét, Egri Istvánt kérdeztük, hogy mióta tart az együttműködés a Zenit-Auto Rent Kft.-vel.

-Több, mint 10 éve segítik a játékosaink mobilizálást, tartják a kapcsolatot a szakosztállyal, játékosokkal, vezetőkkel és ha bármi egyedi kérésünk van, segítik gépjárművek biztosításával a csapatot. Kiemelten fontos számunkra ez az együttműködés, nagyon örülök, hogy a jelenlegi helyzetben is vannak olyan állandó partnereink, mint a Zenit-Auto Rent Kft.

-Soós Tibort, a Zenit-Auto Rent Kft. ügyvezetőjét kérdeztük, hogy honnan ez a kötődés a miskolci jégkorongsport irányába.

-Már 1987-től rendszeresen járok jégkorong meccsekre és nagyon tisztelem azt az erőfeszítést, amivé ez a csapat érett az elmúlt években. Lokálpatriótaként mindig is fontos volt, hogy támogassuk a helyi /sport/ szervezeteket. A jelenlegi válság hatásai ellenére is kiemelt szerep jutott cégünk életében annak, hogy erőinkhez mérten most is támogassuk kedvenc csapatunkat.

-Milyen tervei vannak a DVTK Jegesmedvékkel az idei évre?

-Bízunk benne, hogy a csapat sikeresen fog szerepelni a szlovák Tipos Extraliga hajrájában és újra a helyszínen tudunk szurkolni a csapatunknak. Szeretnénk a vírushelyzet elmúlta után székházunkban közönségtalálkozót szervezni a csapattal.

-A székházban, amelyet már új helyen találhatunk meg Miskolcon. Mit lehet tudni a Zenit-Auto Rent Kft. új székhelyéről?

-Igen, XXI. századi körülmények között várjuk ügyfeleinket cégünk székházában a Futó utcán. Úgy véljük, 24 éves működésünk alatt ügyfeleinknek, környezetünknek, s a régiónak is minőségi szolgáltatást tudtunk nyújtani, amelyet a kibővített ügyféltérben, egy különlegesen modern épületben fejlesztünk tovább.