A fedettpályás országos bajnok többpróbázó, Nemes Rita szombaton 60 méteres gátfutásban állt rajthoz, ahol már az előfutamon egy új, nagyszerű 8,48 másodperces egyéni csúcsot ért el, ami több mint egy tizeddel jobb korábbi legjobbjánál ezen a távon.
A döntőben sajnos a rajtnál beragadt a diósgyőri versenyző, ám ennek ellenére be tudott jönni a harmadik helyre, egy szintén nagyon jó, 8,55-ös idővel.

Vasárnap ott folytatta, ahol előző nap abbahagyta. Távolugrásban - pályafutása során először - fedett pályán áttörte a 6 méteres álomhatárt, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel. Nemes Rita fantasztikus, 624 centimétert ugorva a 3. helyen végzett, többek között Endrész Klaudia és Krizsán Xénia előtt.

Súlylökésben is indult a DVTK kiválósága, de mivel ez a versenyszám párhuzamosan zajlott a távolugrással, így ebben a számban csak egy lökésre volt ideje, ám így is egy 12,93 cm-es bíztató eredménnyel sikerült a harmadik helyet megszerezni.

Összességében Nemes Rita kiválóan, két hatalmas egyéni csúccsal és három bronzéremmel hangolt a két hét múlva esedékes Összetett Magyar Bajnokságra.

A férfiaknál Tasi Dávid a 48 indulót számláló, 400 méteren állt rajthoz, ahol magabiztos versenyzéssel és új 48,86-os egyéni legjobbjával nyerte a futamát. 6 századdal csupán, de lemaradt a dobogó alsó fokáról.

Tasi Dávid számára a következő héten folytatódik a versenyzés, amikor is a MASZ nyílt versenyén vesz részt, majd február 20-21.-én a fedettpályás szezon főversenyén, az Országos Bajnokságon indul.