DVTK tartalék-Sényő 9-0 (5-0)

Hazai környezetben lépett pályára felkészülési mérkőzésen az NB III-as bajnokság tavaszi felére készülő DVTK tartalék. Zsivoczky Gyula együttese az ugyancsak harmadik vonalban szereplő Sényő együttesét fogadta a DVTK edzőközpontban. A piros-fehérek gólgazdag mérkőzésen, sima győzelmet arattak a csoporttárs ellen. Az első félidőben ötször találtak be a diósgyőriek, amit a fordulás után további négy találattal sikerült megfejelni.

U19: Kisvárda II - DVTK 3-2 (0-0)

Szoros mérkőzést játszott az NB III-ban jelenleg kilencedik helyen álló Kisvárda II ellen a DVTK U19-es csapata. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, ekkor még a felek nem tudtak gólt szerezni. A fordulás után jobban felpörögtek az események: különösen a találkozó utolsó negyedében forogtak veszélyben a kapuk. A szabolcsi csapat végül megérdemelten nyert, ám a felkészülési mérkőzés nagyon hasznos volt a DVTK felnőtt futballra készülő labdarúgói számára.

U17: Vasas - DVTK 5-1 (2-0)

Ebben az esztendőben a harmadik felkészülési mérkőzését játszotta le a DVTK U17-es csapata. Bém Gábor együttese a Vasas Kubala Akadémia együttesével csapott össze a fővárosban. A felkészülésnek ebben a szakaszában a természetes  fáradtság mellett így is voltak pozitív dolgok, amelyek biztatóak a bajnoki szezonra nézve.

U16: Vasas – DVTK 3-2 (2-0)

Rendkívül hasznos felkészülési mérkőzést játszott a DVTK U16-os csapata a Vasas hasonló korosztályú együttesével. A kiemelt bajnokság folytatására készülő piros-fehér együttes ugyan háromgólos hátrányba került, de a hajrában sikerült nyílttá tenni az összecsapást. Miskei Attila fiai végül minimális különbségű vereséggel zárták a találkozót.

U15: DVTK - Kisvárda 1-6 (0-3)

Az öt játékosát nélkülöző DVTK 15 ezúttal nem tudta megnehezíteni a Kisvárda hasonló korosztályú csapatának a dolgát. Bodnár, Sáreczki és Nagy M. sérült, Homenszki R. és Deményi pedig a rehabilitációját tölti, a hiányukat pedig ezen a napon is megérezte a csapat.

U14: DVTK - ÚFC 7-2 (1-1)

Szoros és kiegyenlített küzdelmet hozott a DVTK és az Újpesti TE U14-es csapatának diósgyőri mérkőzése. A fordulás után azonban Nagy Attila és György Gábor együttese egyértelműen az ellenfele fölé nőtt. Ez a játék mellett a szerzett gólokban is megmutatkozott. Jászberényi háromszor, Jecs kétszer talált be a 7-2-es hazai sikerrel végződött felkészülési mérkőzésen. A meccsen egyébként több oda-vissza csere volt, hogy a játékosok minél több lehetőséghez jussanak.

U13: Kisvárda - DVTK 3-1 (2-0)

A szabolcsi városban ezúttal sok apró hibával, pontatlanul futballozott a DVTK U13-as csapata, ezt a hazaiak kihasználták és a szünetre két gólos előnyt szereztek. A fordulás után kiegyenlített volt a felkészülési mérkőzés, de a Kisvárda már nem engedte ki a kezéből a győzelmet. A DVTK U13 számára az elkövetkezendő hetekben a fő feladata az lesz, hogy a most tapasztalt hibákat kijavítsa a csapat.

U12: Kisvárda - DVTK 1-2 (0-0, 0-0, 1-0, 0-2)

Sokáig nem esett gól a DVTK U12-es csapatának kisvárdai vendégjátékán. A négyszer huszonöt perces találkozó harmadik felvonásában aztán a szabolcsiak szereztek vezetést, de a diósgyőri fiatalok nagyot hajráztak. Kiser László és Szakál Csaba együttese Lupkovics duplájával fordítani tudott, így végül 2-1-es sikerrel zárták a kisvárdai kirándulást.

U11: Közel volt a dobogó

Csoportgyőztesként jutott az elődöntőbe a DVTK U11-es csapata az edzőközpontban megrendezett Tatár György Kupán, amellyel elkezdődött a DVTK LSA által szervezett, három hétig tartó utánpótlás torna sorozat. Martis Ferenc csapata az elődöntőben, majd a helyosztón is szoros vereséget szenvedett, így végül a DVTK U11 a negyedik helyen zárta a Legendák Kupáját.

U10: Döntő a Legendák Kupán

A DVTK U10-es korosztályából két csapat is részt vett a hazai rendezésű Legendák Kupán. Az edzőközpont fedett, sátortetős pályáján az Oláh Ferenc nevét viselő tornán a piros-fehérek nagyszerű teljesítményt nyújtottak. A DVTK piros döntőt játszott, a DVTK fehér pedig az ötödik helyen zárta a rangos megmérettetést.