DVTK tartalék - SBTC 2-1 (2-1)

Bombagóllal szerzett vezetést az NB III-as nógrádi együttes a DVTK edzőközpontjában megrendezett felkészülési találkozón. Nem sokkal később J. Cortés egy pontos fejessel egyenlített, majd a félidő vége előtt néhány perccel a vezetést is megszerezte. A DVTK tartalék dominálta a találkozót, ám a támadó zónában a játékosok sok pontatlanságot követtek el, rossz döntéseket hoztak. A bajnoki rajtig hátralévő két hétben ezen kell finomítani, a csapat mindenesetre biztató formát mutatott ezen a délutánon.

U19: DVTK - Mezőkövesd II 2-1 (1-0)

Ismét megtapasztalhatta a felnőtt futball tempóját a DVTK U19-es csapata, hiszen a Vincze Richárd által irányított együttes ezúttal a Mezőkövesd Zsóry FC II együttesével játszott felkészülési mérkőzést. A dél-borsodiak szereztek ugyan vezetést, de a hajrában fordítani tudtak a diósgyőri fiatalok, Berki és Kacsó góljaival 2-1-es győzelemmel zárult a kilencven perc. A DVTK U19 magas labdabirtoklási fölényben futballozott a négy NB I-es játékost felvonultató, kiválóan védekező és kontrázó kövesdiekkel szemben. 

U17: Nyíregyháza - DVTK 0-0

Nem született gól a Diósgyőri VTK U17-es csapatának hétvégi találkozóján, amelyet a szabolcsi megyeszékhelyen játszottak le. Bém Gábor együttese harcos, küzdelmes mérkőzésen végzett 0-0-s döntetlenre a Nyíregyháza Spartacus hasonló korosztályú csapata ellen.

U16: Nyíregyháza - DVTK 1-0 (0-0)

A zártan védekező Nyíregyháza ellen dominált a DVTK U16-os csapata, a piros-fehérek törekedtek a pontos labdakihozatalra, valamint a játék építésére. A kidolgozott helyzetek azonban kimaradtak ezen a napon, ezért egy diósgyőri hibát kihasználva, egyetlen kapura lövéssel győzni tudott a szabolcsi együttes. A DVTK U16-nak a folytatásban tovább kell pontosítania a támadás-befejezéseket, valamint a  betömörülő védekezés megbontásában, átjátszásában is előre kell lépni.

 

U15: DVTK - III. Kerületi TVE 2-2 (2-1)

Döntetlent ért el a hétvégi felkészülési mérkőzésén a DVTK U15-ös csapata. A hazai környezetben lejátszott találkozón a piros-fehérek az első félidő után 2-1-re vezettek, ám a fordulás után a III. Kerületi TVE együttese kiegyenlítette a hátrányát. Komár Gábor és Sipeki István „fiai” közül Bathó Tibor és Molnár Áron talált a fővárosiak hálójába.

U14: DVTK - III. Kerületi TVE 6-1 (3-1)

Az első és a második félidőben is három-három gólt lőtt a DVTK U14-es csapata a hétvégi felkészülési mérkőzésén. A III. Kerületi TVE Jecs Martin vezető találatára még válaszolni tudott, ezután viszont már csak a piros-fehérek találtak be a fővárosiak kapujába, így végül fölényes győzelmet arattak aktuális ellenfelükkel szemben. A nagy különbség a meccs hajrájában, az utolsó tíz percben alakult ki, amikor a DVTK U14 háromszor is bevette az ellenfele hálóját.

U13: DVTK - Nyíregyháza 3-2 (0-0)

A Nyíregyháza elleni, hazai találkozó nagyszerűen szolgálta a DVTK U13-as csapatának a felkészülését a tavaszi szezonra. A piros-fehérek gólnélküli első játékrész után háromszor is betaláltak a szabolcsiak kapujába, a hajrában azonban a látogatók voltak kétszer eredményesek, így szoros diósgyőri győzelemmel zárult a mérkőzés.

U12: DVTK - Nyíregyháza 4-3 (2-1)

Kétszer ötven perces felkészülési mérkőzést játszott egymással a DVTK és a nyíregyházi Bozsik József Labdarúgó Akadémia U12-es csapata. A metsző hidegben lezajlott találkozó hét gólt és diósgyőri győzelmet hozott. Kiser László és Szakál Csaba legényei szoros végjáték után, az utolsó pillanatokban harcolták ki a sikert.

U9: hatodik a DVTK fehér

A kecskeméti Hírös SC veretlen teljesítménnyel végzett élen a Legendák Kupák U9-es korosztályában. A DVTK LSA edzőközpontjában lebonyolított tornán a Debreceni Olasz Focisuli szerezte meg a második helyezést, a Gödöllő pedig a dobogó harmadik fokán zárt. A DVTK fehér csapata a hatodik, míg a pirosak a tizedik pozícióban fejezték be a Teodoru Borisz vándorserlegért zajló kupát.

U8: második és hatodik hely

Az MTK Budapest csapata veretlen teljesítménnyel nyerte meg a Legendák Kupát, amelyet az U8-as korosztály számára a Veréb György vándordíjért írt ki a DVTK. A sátortetős, műfüves futballpályán két csoportban kilenc csapat vívott körmérkőzések küzdelmet. Ezután az alsóházban hármas csoportban folytatták, a rangosabb helyezéseket pedig egyenesági összecsapásokkal döntötték el. A DVTK U8-as piros csapata végül másodikként, a DVTK fehér pedig a hatodik helyen zárta az eseményt.