DVTK tartalék - Sajóbábony 5-2 (1-2)

Győzelemmel kezdte az NB III-as bajnokság tavaszi felét a DVTK tartalék csapata. A keleti csoport 22. fordulójában a piros-fehérek a Sajóbábonyt fogadták, és vesztett állásból fordítva, végül háromgólos különbséggel nyerték meg az idei esztendő első bajnokiját. Makrai és Cortés kétszer-kétszer, Schildkraut pedig egyszer volt eredményes a bábonyiakkal szemben.

U19: DVTK - UTE 1-0 (1-0)

Fontos győzelemmel kezdte az U19-es bajnokság tavaszi felét a DVTK korosztályos csapata. A piros-fehérek az új esztendő első tétmérkőzésén az Újpesti TE együttesét múlták felül hazai körülmények között. Vincze Richárd csapata a találkozó folyamán fölényben játszott, de így is csak egy gól döntött a diósgyőri fiatalok javára. A három pontot eldöntő tizenegyest Csatári Gergő értékesítette a 32. percben.

U16: PMFC - DVTK 1-0 (0-0)

Szoros mérkőzésen egy gól döntött a DVTK U16-os csapatának első tavaszi mérkőzésén. A diósgyőri fiatalok Pécsett vendégszerepeltek a B csoport nyitó fordulójában, ahol a hazaiak Schuszter révén jutottak előnyhöz a második félidő első részében. Miskei Attila csapata a folytatásban mindent megtett az egyenlítésért, ám ez nem jött össze, így a PMFC otthon tartotta a bajnoki pontokat.

U15: DVTK - PAFC 1-2 (0-2)

Pont nélkül maradt a Diósgyőri VTK U15-ös csapata a bajnokság tavaszi nyitányán. Komár Gábor sérülések miatt tartalékosan felálló csapata felvette a harcot a Puskás Akadémia korosztályos együttesével, ám a felcsútiak Kern duplájával kétgólos előnyt szereztek. A második félidőben a szépítés Molnár Áron találatával sikerült, a pontszerzés viszont ezen a napon nem jött össze.

U14: DVTK - Alsózsolca U16 8-6 (3-4)

Tizennégy gólt hozott a DVTK U14-es csapatának utolsó felkészülési mérkőzése. Nagy Attila együttese többször is vesztett helyzetben volt az Alsózsolca két évvel nagyobb korosztályával szemben. A hajrában viszont a piros-fehéreknek sikerült gólokra váltani fölényt, és végül 8-6-ra megnyerni a mérkőzést. A DVTK U14 szombaton a Budapest Honvéd vendégeként kezdi a tavaszi idényt.

U13: DVTK - Várda 2-3 (0-0)

Gólnélküli első játékrész után felgyorsultak az események a DVTK U13-as csapatának utolsó tavaszi felkészülési mérkőzésén. A Várda Akadémia ellen megrendezett találkozón a vendégek szereztek előnyt, amit Gulácsi kiegyenlített. Ezután ismét a szabolcsiak találtak be kétszer, a hajrában pedig Balázs Teo állította be a 2-3-as végeredményt. Ettől függetlenül a mérkőzésen a diósgyőriek nagyon jól játszottak, a szakmai stáb meg volt elégedve az együttes teljesítményével. A nagy helyzeteket azonban nem sikerült gólra, gólokra váltani, talán ebből a szempontból maradt egy kis hiányérzet. A DVTK U13 jövő héten szombaton a Balmazújváros ellen, hazai körülmények között kezdi az Északkeleti csoport tavaszi idényét.

U12: DVTK – Várda 5-2 (1-0, 0-2, 3-0, 1-0)

Jól sikerült a DVTK U12-es csapatának bajnoki főpróbája. A tavaszi szezon előtti utolsó összecsapáson a diósgyőri fiatalok négy játékrészből álló mérkőzésen győzték le a Kisvárda korosztályos csapatát. A meccs felénél még a szabolcsiak vezettek, ezután viszont a hazai együttes egyértelműen az ellenfelük fölé nőtt. Ez jelentős mezőnyfölényben, és a lőtt gólok számában is megmutatkozott, hiszen végül 5-2-re nyert a DVTK U12. Az eredmény továbbra is másodlagos szempont, az viszont örömteli, hogy közvetlenül a szezon folytatása előtt ennyire jól, pontosan és összeszedetten futballozott a társaság.

U8-U11: Titánium Liga: újabb forduló

Négy korosztály, egy helyszínen. A három őszi forduló után idén is folytatódik a Titánium Liga, amelyen az alsó szekcióhoz tartozó korosztályok vesznek részt. A hazai rendezésű Legendák Kupája után Egerben léptek pályára a DVTK csapatai, ahol a Szolnok és a Kisvárda hasonló korú együttesei ellen mérték össze az erejüket. Az eseményen az alábbi diósgyőri vonatkozású eredmények születtek.

LU19: Nyíregyháza - DVTK 6-0 (1-0)

Szabolcsi kirándulással kezdődött a DVTK U19-es leány csapatának a bajnokság tavaszi fele. A piros-fehérek a szünetben még csak egygólos hátrányban voltak a Nyíregyháza vendégeként, és egészen a hajráig jól tartották magukat. A nagyobb különbség a mérkőzés végén alakult ki.

LU14: DVTK - Várda 4-1 (3-1)

Háromgólos hazai győzelemmel kezdte a tavaszi idényt a DVTK U14-es női futballcsapata. A lányok hazai körülmények között már az első félidőben eldöntötték a három bajnoki pont sorsát a Kisvárda ellen. Nagy Enikő három gólt is szerzett, mellette Balogh Manna is betalált a szabolcsiak hálójába.