Kisvárda II - DVTK tartalék 1-1 (1-0)

Az utolsó pillanatokban szerzett góllal ért el döntetlent a DVTK tartalék csapata Kisvárdán. Az NB III-as bajnokság 23. fordulójában a hazaiak jobban játszottak a találkozó első húsz percében, ekkor meg is szerezték a vezetést. Zsivoczky Gyula együttese ezután sok helyzetet alakított ki, de ezekből nem sikerült egyenlíteni. A hosszabbításban azonban Makrai szabadrúgás góljával mégis sikerült egy pontot elhozni Kisvárdáról.

U19: ÚFC - DVTK 3-2 (2-1)

Kétgólos újpesti vezetésről jött vissza a Diósgyőri VTK U19-es csapata a rájátszás második fordulójában. Még a szünet előtt Csatári Gergő szépített, majd Jurek Gábor egyenlíteni tudott. A lila-fehérek azonban újítottak, így végül 3-2-es sikerrel otthon tartották a bajnoki pontokat.

U14: Honvéd - DVTK 5-5 (3-4)

Tíz gólt és pontosztozkodást hozott a DVTK U14-es csapatának fővárosi vendégjátéka. Nagy Attila együttese a Bp. Honvéd otthonában nagyszerűen kezdett, hiszen Jászberényi duplájának köszönhetően tíz perc után már 2-0-ra vezetett. A Honvéd ezután egyenlített, majd ismét a DVTK kerekedett felül játékban. 3-5 után azonban vendéglátók jól hajráztak, így az egyik pontot otthon tudták tartani.

U13: DVTK - Balmazújváros 9-0 (5-0)

Hamar megszerezte a vezetést a Balmazújváros ellen a DVTK U13-as együttese, ezután viszont bő húsz percen keresztül a hajdúságiak jól védekeztek. Sipos Gergő csapata a folytatásban futószalagon termelte a gólokat. A szünetig ötig jutottak, a fordulás után további négy találatot szereztek a játékosok. A 9-0-s győzelemből Farkas Ruben, Kis Attila és Balázs Teó egyaránt két-két góllal vette ki a részét.

U12: DVTK - Balmazújváros 8-0 (5-0)

A helyzetek kidolgozását és a befejezéseket is gyakorolhatta a DVTK U12-es csapata a bajnokság tavaszi nyitányán. A piros-fehérek hazai körülmények között bizonyultak jobbnak a Balmazújváros csapatánál. A diósgyőri fiatalok az első félidőben öt, a másodikban pedig további három gólt szereztek, így a három pont megszerzése egyáltalán nem volt kérdés.

LU19: DVTK - Mezőkövesd 0-4 (0-1)

Szűk fél óráig tartotta a gólnélküli döntetlent a DVTK U19-es leány csapata a bajnokságban vezető Mezőkövesddel szemben. Ezután a veretlenül listavezető dél-borsodiak előnyhöz jutottak, de a diósgyőri lányok ezután is szervezetten futballoztak. A második félidő azonban már a sárga-kéké volt, akik végül négygólos győzelmet arattak a DVTK edzőközpontjában.

LU16: DVTK - KBSC 4-5 (0-2)

Izgalmas körülmények között, a mérkőzés utolsó pillanatában dőlt el a DVTK és a KBSC U16-os leány együttesének bajnoki mérkőzése. A vendégek a szünetre kétgólos előnyt szereztek, amit egy szabadrúgást követően háromra növeltek. A diósgyőri lányok azonban bő húsz perc leforgása alatt előbb ledolgozták a hátrányukat, majd a vezetést is átvették. 4-3 után viszont közvetlenül a lefújás előtt volt még egy csavar, a Barcika két gyors góllal ismét a maga javára fordította a találkozót, erre pedig már nem volt idő válaszolni.