A DVTK muaythai csapata évek óta delegál versenyzőket az utánpótlás válogatottba is, éppen ezért újra büszkén vettük át a behívókat. Nagy Balázs, Rebrei József és Csillag Tamás szövetségi edzők, ezúttal négy diósgyőri fiatalt hívtak meg a Muaythai Szakszövetség táborába, ahol az ország legjobb utánpótláskorú versenyzői készülhettek együtt. 

A DVTK, a Vita Gym Muaythai Klubbal összedolgozva, évek óta az egyik legnagyobb hangsúlyt, az utánpótlás nevelésre és az utánpótlás versenyzői bázis növelésére fekteti, ami évről - évre sikeresebb. 

Edzői stábunk rengeteg pozitív visszajelzését kapott a miskolci fiatalok teljesítményéről. 

A 9 éves Mester Miron, az összetartás legfiatalabb meghívottja, évek óta tartó folyamatos jó teljesítményével hívta fel a szakvezetés figyelmét. Ő az egyik legnagyobb meccsszámmal rendelkező fiatal.

Sütő Doroti, 12 évesen a magyar bajnokságon ezüstöt szerzett és kitűnő szorgalmával megérdemelten lehetett ott a legjobbak között. 

Éles Krisztián 13 éves és többszörös magyar bajnok, legutóbbi bajnokságon is a dobogó legfelső fokán állhatott amivel kiérdemelte a behívót. Sajnos egyéb elfoglaltság miatt nem tudott elutazni. 

A 16 éves Polják János, az utolsó 1 évben robbant be, és ezen idő alatt a magyar bajnokság megnyerése mellett, sorozatos jó teljesítményével vetette magát észre. 

Szakosztályunk és edzőink büszkék ezen eredményekre és azon dolgozik, hogy egyre többen váljanak eredményes muaythai harcosokká, követve a klubbon belüli jó példákat. 

Képen, balról jobbra 

Fábián Kristóf (edző), Éles Krisztián, Mester Miron, Jászka Krisztián (Szakosztályvezető), Sütő Doroti, Polják János, Spéth Norbert (edző)