Országos U17-es bajnokság, 
A csoport, 6. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Debreceni VSC-DLA U17 6-0 (4-0)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Kasza Dénes (Pádár Szabolcs, Juhász Bálint).

Diósgyőri VTK U17: Bánhegyi B. - Regdánszki M., Komlósi B., Balázsi L., Balázs P., Gulyás M., Jurek G., Peisser S., Csorba Gy., Horváth Zs., Nahaj N. Vezetőedző: Bém Gábor.
Debreceni VSC-DLA U17: Csernely M. - Tóth B., Fábián B., Lénárt G., Sipos Sz., Karmacsi R., Pelles G., Nagy R., Kovács M., Pinczés K., G. Schneider. Vezetőedző: Szűcs János.

Csere:  Tóth B. helyett Vadász S. a 46., Pelles G. helyett Kiss B. a 46., G. Schneider helyett Bajusz M. a 46., Balázsi L. helyett Elizeus Á. az 54., Jurek G. helyett Hetyei Sz. az 54., Csorba Gy. helyett Fercsák R. az 57., Horváth Zs. helyett Illés B. az 57., Regdánszki M. helyett Szloboda Á. az 59., Karmacsi R. helyett Kardos K. a 68., Kovács M. helyett Lázók L. a 80. percben. 

Gólszerző: Gulyás M. (1-0) az 5., Balázsi L. (2-0) a 11., Balázsi L. (3-0) a 33., Jurek G. (4-0) a 34., Hetyei Sz. (5-0) a 68., Fercsák R. (6-0) a 81. percben. 


Bém Gábor: - A végeredmény ellenére úgy gondolom, hogy egy nagyszerű ellenfelet győztünk le. Nagyon hiányozott a srácoknak a játék, a mérkőzés, érezhető volt, hogy előbb-utóbb kiszakad a gólzsák. A találkozó  nagy részében mi tudtunk dominálni, megérdemelten nyertünk. Valóban több gólunkat is kontrákból értük el, ennek ellenére igyekeztünk a védekezésből a támadásba történő átmenetet hatékonnyá tenni. A mellékelt ábra azt mutatja, hogy ez most sikerült. 

Szűcs János: - Közel sem azt a teljesítményt nyújtottunk, amit előzetesen gondoltam. Az ellenfél a kontráit szinte maradéktalanul kihasználta, amivel legyőztek minket. A második hazai találat után egy jogos tizenegyest nem kaptunk meg, de a 0-6-ot nem lehet megmagyarázni. Természetesen gratulálok a Diósgyőrnek, ám ez egy olyan meccs volt, amikor nekik minden összejött, nekünk pedig semmi. Ilyen vereségünk még nem volt. Ennyire nem kaptunk még ki, nem estünk szét, aminek meg kell keresni az okát. Természetesen ezen leszünk.