Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 7. forduló

Pécsi MFC  U19 - Diósgyőri VTK U19    3-1 (2-0)

Pécs, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Tóth Róbert (Baranyai Dávid Mihály, Iványi Bence).

Pécsi MFC U19: Keleti J. - N. Dokic, Bischoff M., Bozóki M., Than O., Duraku E., A. Hawkins, Szabó Z., Molnár Cs., Werb Á., Szücs B. Vezetőedző: Németh Zsolt. 
Diósgyőri VTK U19: Jaksi A. - Kundrák G., Jónyer K., Molnár R., Kacsó B., Rostás A., Csatári G., Bartha R., Bernáth B., Dankó N., Magyar L. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Rostás A. helyett Bencsík D. a 35., Szűcs B. helyett Varga B. a 46., Bartha R. helyett Kanálos P. a 60., Jónyer K. helyett Holló P. a 60. Duraku E. helyett Kiss M. a 60., Werb Á. helyett D. Okorie a 60., Molnár Cs. helyett Horváth M. a 74., Bischoff M. helyett Illés Sz. a 74. percben. 

Gólszerző: Szabó Z. (1-0) a 15., Szabó Z. (2-0) a 31., A. Hawkins (3-0) az 56., Kacsó B. (3-1) a 84. percben. 

Németh Zsolt: - Nem érződött a csapaton a pandémia és a lemondások miatt kihagyott több mint egyhónapos időszak. Ezt mérkőzést megérdemelten nyertük meg, nem hiába vezeti a táblázatot, ezen a napon azonban úgy érzem, hogy jobbak voltunk. További sok sikert kívánok a DVTK-nak.  

Vincze Richárd: - Ezúttal az ellenfél jobban éhezett a sikerre mint mi. Az első félidőben nem működött az, amit szerettünk volna játszani, amiért teljes mértékben én vagyok a felelős. A második játékrész miatt dicséret illeti a fiúkat, sok  lehetőséget kialakítottunk, de sajnos ezek közül csak egyet sikerült gólra váltani. Gratulálok a Pécsnek a győzelemhez.