Leány U19, 
Északkeleti csoport, 16. Forduló

Várda Sport Egyesület U19 - Diósgyőri VTK U19     6-2 (4-0)

Kisvárda, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Vitkai Elemér (Frindrik József, Frindrik Tamás).

Várda Sport Egyesület U19: Oláh O. - Plesa T., Liptai K., Novák P., Homoki M., Farkas F., Tugya E., Szabó L., Farkas B., Tugya N., Szűcs K. Vezetőedző: Márta Tibor. 
Diósgyőri VTK LU19: Kovács L. - Kerékgyártó J., Nagy G., Váradi L., Galambosi P., Dobos F., Dudás E., Fodor L., Stumpf Zs., Szilágyi A., Tamás L. Vezetőedző: Roza László.

Csere: Oláh O. helyett Lovas L. a 46., LIptai K. helyett Szabó K. a 46., Farkas F. helyett Dudás K. a 70., Dobos F. helyett Petrovics R. a 70., Szűcs K. helyett Molnár L. a 70., Homoki M. helyett Szabó I. a 84., Tugya N. helyett Juhász B. a 84. percben.

Gólszerző: Farkas F. (1-0) a 4., Szabó L. (2-0) a 12., Novák P. (3-0) a 21., Farkas F. (4-) a 45., Homoki M. (5-0) az 51., Kerékgyártó J. (5-1) az 58., Stump Zs. (5-2) a 67., Farkas F. (6-2) a 69. percben. 

Márta Tibor: – A mérkőzés kezdetétől sikerült az akaratunkat az ellenfélre erőltetni. A széleken mutatott játékkal kifejezetten elégedett vagyok, az ellenfél védelmére nagy nyomást helyeztünk, ezzel hibára kényszerítve őket. A mostoha időjárás ellenére szép győzelmet szereztek a lányok. Köszönöm nekik ezt a nagyszerű névnapi ajándékot!:

Roza László: - Az első félidőben nyújtott gyengébb játékunkkal nagy előnyt adtunk az ellenfelünknek. A második játékrészre egy teljesen más arculata lett a mérkőzésnek, hiszen a lányok nemcsak egyénileg, de csapatban is pazar teljesítményt nyújtottak. A továbbiakban azon kell közösen dolgoznunk, hogy a nagyon jó második félidei teljesítményt minél hosszabb időre ki tudjuk tolni. Akkor lehet reális esélyünk az ilyen mérkőzések megnyerésére.