Országos U14-es bajnokság, 
24. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Paksi FC U14  4-3 (2-1)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Skarupa Tamás (Balogh Adrián, Gyüre Levente).

Diósgyőri VTK U14: Balázs Á. - Jecs M., Kiss L., Ferenczi S., Jászberényi P., Derzsényi Á., Kiss B., Szabó M., Zanócz Á., Soltész B., Kapitány G. Vezetőedző: Nagy Attila. 

Paksi FC U14: Ulbert B. - Kovács A., Májik G., Juhász B., Éger Zs., Marcsa D., Soós F., Galambos J., Szabó L., Niklos R., Dörömböző F. Vezetőedző: Wiesner József.

Csere: Balázs Á. helyett Soós B. a 41., Kapitány G. helyett Szakos B. a 41., Derzsényi Á. helyett Hajdú D. a 48., Ulbert B. helyett Wiesner T. az 54., Szabó L. helyett Kajári D. az 54., Jecs M. helyett Holló M. a 62., Jászberényi P. helyett Béres D. a 62., Juhász B. helyett Jáksó G. a 66., Kiss L. helyett Tucsa Sz. a 67., Ferenczi S. helyett Rem D. a 67., Niklos R. helyett Jenei M. a 72. percben.

Gólszerző: Galambos (0-1) a 9., Jecs M. (1-1) a 10., Jecs M. (2-1) a 20., Jecs M. (3-1) a 48., Dörömböző F. (3-2) a 75., Béres D. (4-2) a 83., Galambos J. (4-3) a 84. percben.


Nagy Attila: - Egy héten belül a harmadik bajnoki mérkőzésünket játszottuk. Nagyon nehéz találkozón vagyunk túl, minden energiánkra szükség volt ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Egy kellemetlen stílusú ellenféllel szemben, a meccs nagy részében a küzdelem dominált, rengeteg párharccal fűszerezve. Néhány kiemelkedő egyéni teljesítmény mellett a koncentráció, az akarat és az összetartó csapatmunka volt a siker záloga. 

Wiesner József: - Csatárposzton és széleken is gyors játékosaik vannak a hazaiaknak. Erre készültünk, de bele hibáztunk mindkét félidőben. A DVTK meghatározó játékosai mögénk tudtak kerülni, amiből eredményesek voltak. Az utóbbi időszakot nézve viszont most alakítottuk ki a legtöbb helyzetet, rengeteg szögletet rúgtunk, amiből sok veszélyt teremtettünk. A döntetlen igazságosabb lett volna ezen a mérkőzésen.