Országos U17-es bajnokság, 
A csoport, 9. forduló

Diósgyőri VTK U17 - MOL Fehérvár FC    2-2 (1-0)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Papp István Zsolt (Nagy Péter István, Lengyel Dorina).

Diósgyőri VTK U17: Domonkos D. - Varga Z., Balázs P., Illés B., Fercsák R., Jurek G., Marok Á., Vincze D., Vajda B., Szloboda Á., Nahaj N. Vezetőedző: Bém Gábor.

MOL Fehérvár U17: Molnár Á. - Kuczi Zs., Horváth G., Forgó G., Torma D., Babos B., Szombati B., Kovács B., Menyhárt Zs., Nádudvari B., Salacz M. Vezetőedző: Simek Péter. 

Csere: Nádudvari B. helyett Vadkerti N. a 31., Varga Z. helyett Kiss P. a 36., Vincze D. helyett Gulyás M. a 61., Vajda B. helyett Elizeus Á. A 61., Torma D. helyett Csepregi B. a 65. percben. 

Gólszerző: Vincze D. (1-0) a 44., Babos B. (1-1) a 47., Jurek G. (2-1) a 62., Babos B. (2-2) a 83. percben.


Bém Gábor: - A játékosok mindent megtettek azért, hogy a három bajnoki pontot itthon tartsák. A mögöttünk hagyott héten három komoly mérkőzésünk volt, ebből kettőt idegenben kellett lejátszanunk. Ez rá is nyomta a bélyegét a teljesítményünkre, a támadások végén a pontos befejezések hiányoztak. A végén mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót, így igazságosnak mondható a döntetlen. 

Simek Péter: - Úgy néz ki, hogy a két csapat 2-2-re van beállítva egymás ellen, de csakúgy, mint Fehérváron, ezúttal is jó mérkőzést játszottunk.Az utánpótlás futballban az a fontos, hogy a csapatok hogy néznek ki, milyen teljesítményt nyújtanak, a végeredmény csak ezután következik. Ez a meccs rendben volt, mert mindkét csapat jól teljesített. A helyzetek alapján talán egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de egy jó formában lévő Diósgyőr otthonában a döntetlen sem rossz eredmény.