Leány U16-os bajnokság, 
Keleti csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK LU16 - Astra HFC-Üllő 4-4 (3-2)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Mező Imre (Vincze Zsolt, Iván Kornél).

Diósgyőri VTK LU16: Magyar A. - Horváth K., Képes J., Kóka B., Balogh M., Galambosi P., Dudás E., Sándor L., Nagy E., Szilágyi A., Szilvás N. Vezetőedző: Túróczi Lóránt. 

Astra HFC-Üllő: Reibl O. - Nagy B., Godzsa I., Kovács M., Ország Zs., Gogolák S., Bagdi A., Kapcsos L., Purczeld Zs., Bellon P., Kovács R. Vezetőedző: Sipos Lilla. 

Csere: Kapcsos L. helyett Barna G. a 41., Balogh M. helyett Gyarmati F. a 41., Sándor L. helyett Majnár A. a 41., Nagy E. helyett Tamás L. a 41., Horváth K. helyett Alföldi R. a 63., Szilágyi A. helyett Képes K. a 63. perben. 

Gólszerző: Kovács M. (0-1) a 18., Szilvási N. (1-1) a 24., Kovács M. (1-2) a 30., Dudás E. (2-2) a 32., Nagy E. (3-2) a 35., Nagy B. (3-3) a 62., Kovács M. (3-4) a 65., Tamás L. (4-4) a 76. percben. 

Túróczi Lóránt: - Az első perctől kezdve jól futballoztunk az utolsó hazai mérkőzésünkön, a jól felépített akcióinkat azonban nehézkesen fejeztük be. Az ellenfél azonban kontrákból eredményes volt, de szerencsére a félidőre megfordítottuk az állást. A fordulás után sajnos már nem tudtuk hozni a korábban tapasztalt hozzáállást, ezért ismét kapaszkodnunk kellett, futottunk az eredmény után. Végül sikerült egyenlíteni, a lányok nagyot küzdöttek, sajnálom, hogy a győzelem elmaradt. További sok sikert kívánunk az Astra csapatának, akik nagyon sportszerűen játszottak. Ebből a találkozóból is sokat profitáltunk. 

Sipos Lilla: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk. A hazaiaknak és nekünk is megvoltak a helyzeteink. Két jó csapatot láttam a pályán, nagyon örülök, hogy pontot tudunk hazavinni. Gratulálok a DVTK-nak is, szerencsére láttam olyan dolgokat, amit az elmúlt időszakban gyakoroltunk. Bízom benne, hogy ezt a formát tovább tudjuk vinni az előttünk álló mérkőzésekre is.