U12-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U12 - Várda Labdarúgó Akadémia U12 5-2 (4-1)

DVTK edzőközpont, 30 néző. 

Diósgyőri VTK U12: Varga H. - Márton Gy., Krompaszki Gy., Berta Cs., Kristóf Z., Lupkovics G., Tóth B., Meggyesfalvi B., Pápai O. Csere: Szemán Á., Zaccaria Zs., Katona T., Ónodi M., Hajdu R., Bordás B., Győrfi L., Kerekes B., Sallai K. Vezetőedző: Kiser László, Szakál Csaba.

Gólszerző: Pápai O. (1-0) a 2., Kristóf Z. (2-1) a 14., Győrfi L. (3-1) a 32., Sallai K. (4-1) a 34., Tóth B. (5-1) az 52. percben

Szakál Csaba: - A bajnokság végeztével sincs leállás a csapat számára. A mai gyakorló mérkőzés remek lehetőséget adott arra, hogy a srácoknak sok játék lehetőséget tudjunk biztosítani. Külön öröm volt, hogy nem csak az egyéni képességekben tűntünk ki, hanem szemre is tetszetős és eredményes kombinatív játékra is képesek voltunk. Végig uraltuk a mérkőzést, sok helyzetünk volt és élményszámba menő gólokat, gólpasszokat jegyezhettünk egy jó erőkből álló Kisvárda ellen. Gratulálunk a csapatnak!

Törtei Tamás: - Mindig jó mérkőzéseket játszunk a DVTK-val. Ez most is így történt. Nálunk volt néhány próbajátékos és három hiányzó is, de ettől eltekintve is megérdemelten győzött a hazai együttes. Gratulálok nekik a bajnoki címhez!