Országos U14-es bajnokság, 27. forduló

Nyíregyháza Spartacus U14 - Diósgyőri VTK U14 0-3 (0-1)

Nyíregyháza, 30 néző. Játékvezetők: Sztányi Tibor (Szabó Dávid, Dankó Géza).

Nyíregyháza Spartacus U14: Vitos Zs. - Dankó Á., Halász N., D. Tran, Jakab N., Tóth M., Kenéz K., Piros M., K. Onder, Bakó Zs., Ferenczi Á. Vezetőedző: Papp Ákos.

Diósgyőri VTK U14: Balázs Á. - Bedő M., Ferenczi S., Szakos B., Holló M., Kiss L., Béres D., Zanócz Á., Tucsa Sz., Rem D., Kapitány G. Vezetőedző: Nagy Attila. 

Csere: D. Tran helyett Pataki B. a 46., Holló M. helyett Jászberényi P. az 50., Béres D. helyett Jecs M. az 50., Ferenczi Á. Helyett Barancic-Kovács P. az 52., Szakos B. helyett Derzsényi Á. Az 55., Tucsa Sz. helyett Kiss B. az 55., Dankó Á. Helyett Szalanics E. az 57., Bedő M. helyett Soltész B. az 58., K. Onder helyett FArkas D. a 70., Bakó Zs. helyett Pankotai B. a 70. percben. 

Kiállítva: Jászberényi P. az 58. percben. 

Gólszerző: Béres D. (0-1) a 15., Jecs M. (0-2) az 51., Kapitány G. (0-3) a 70. percben. 

Papp Ákos: - Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, ehelyett ajándékoztunk három gólt a Diósgyőrnek.

Nagy Attila: - A mérkőzés folyamán szinte végig a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben hamar előnyt szereztünk, amit a fordulás után növelni tudtunk. A kiállítás után is magabiztos maradt a csapat annak ellenére, hogy az ellenfélnek is volt több gólszerzési lehetősége. A végén azonban sikerült eldönteni a találkozót, az egész csapatot dicséret illeti ezért a teljesítményért. 

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC