Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 11. forduló

Paksi FC U19 - Diósgyőri VTK U19 1-2 (1-1)

Paks, 50 néző. Játékvezetők: Knézics Balázs (Takács Antal, Füleki Dávid László).

Paksi FC U19: Kovács F. - Túri M., Zsákovics B., Skripek D., Ribár M., Görög G., Homonnay G., Bognár B., Fuják D., Nagy M., Nickl E. Vezetőedző: Nagy Lajos.

Diósgyőri VTK U19: Jaksi A. - Kundrák G., Bernáth B., Kacsó B., Holló P., Berki P., Molnár R., Dankó N., Bencsík D., Oláh B., Rostás A. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Kacsó B. helyett Dunai Zs. a 46., Ribár M. helyett Paksi D az 54., Holló P. helyett Benkő P. a 62., Berki P. helyett Kanálos P. a 62., Skripek D. helyett Nagy J. a 68. percben. 

Gólszerző: Molnár R. (0-1) a 3., Ribár M. (1-1) a 14., Dunai Zs. (1-2) az 52. percben. 

Vincze Richárd: - Ennek a győzelemnek nagyon örülök, mert a sràcok taktikailag nagyon magas szintet teljesítettek. A tudatossàgból alig engedtek egy olyan pàlyán, amin nem volt könnyű jàtszani. A következő dicséret azért jár, mert mentàlisan is magas szinten voltak, profi módon alkalmazkodtak a körülményekhez. Ha kellett labdát birtokoltak, ha kellett labdavesztés után vegig a labda iranyaba védekeztek. Miiutàn visszaszerezték újra türelmesen keresték az alkalmat arra, hogy mikor indíthatnak akciót. Amikor arra volt szükség letámadták a Paks csapatát, és ha kellett, akkor a saját térfélen is kompaktan vedekeztek. Gratulálok a fiúknak sikeres érettségihez és ahhoz, hogy a számukra nagyon megterhelő hét után ilyen jó teljesítménnyel hozták le a meccset.