Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 8. forduló

Újpesti TE U19 - Diósgyőri VTK U19 2-0 (1-0)

UTE Atlétikai Stadion, 50 néző. Játékvezetők: Gellén Antal (Kasza Zoltán, Sáfárik Patrik János).

UTE U19: Venczák M. - Calo E., Zólyomi A., Barta S., Medveczki M., Széchenyi Zs., Kelemen Á., Egressy M., Tamás D., Kincses K., Lukáts Á. Vezetőedző: Rácz György. 

Diósgyőri VTK U19: Jaksi A. - Kundrák G., Benkő P., Bernáth B., Molnár R., Nagy Á., Dunai Zs., Dankó N., Oláh B., Kanálos P., Rostás A. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Zólyomi A. helyett Tóth A. a 27., Barta S. helyett Hajdu H. az 55., Molnár R. helyett Bartha R. a 69., Dunai Zs. helyett Kacsó B. a 69., Kanálos P. helyett Berki P. a 69., Egressy M. helyett V. Nguyen a 81. percben. 

Kiállítva: Bernáth B. a 11. percben. 

Gólszerző: Lukáts Á. (1-0) a 17., Hajdu H. (2-0) a 76. percben. 

Rácz György: - Hamar megfogyatkozott a DVTK, ezután néhány perccel sikerült vezetést szereznünk egy szép támadás után, ami meghatározta a találkozó további menetét. A létszámhátrány ellenére a vendégek több veszélyes támadást vezettek, igaz előttünk is adódtak lehetőségek. Egy szép egyéni villanás után azonban eldöntöttük a mérkőzés sorsát. Gratulálok a csapatnak. 

Vincze Richárd: - Úgy kezdtük a meccset ahogy el volt tervezve. Sokat birtokoltuk a labdát, sokat voltunk az ellenfél kapuja közelében, de gólt nem sikerült szerezni. A korai kiállítás után azonban egy új forgatókönyvet kellett elővennünk. Az emberhàtrány első tíz percèben nem tudtuk megtartani a labdát, ennek köszönhetően megszerezte az ellenfél a vezetést. A kapott gól után viszont újra jól futballoztunk. A második félidőben tovább tudtuk növelni a játékunk minőségét, amihez kimagasló alázat párosult. Az egyenlítés is nagyon közel volt, ám sajnos a mi helyzeteink kimaradtak, a másik oldalon pedig egy kontra után eldőlt a meccs.Gratulálok a fiúknak, mert a fülledt melegben 80 percet kiválóan játszottak emberhátrányban,és külön szeretnék gratulálni Rostás Attila teljesítményéhez, ami ezen a napon nagyon magas szinten volt.