Csak védettségi igazolvány birtokában

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az edzőközpont területére 18 éven felüliek csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be, a 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A védettség tényének ellenőrzése a mérkőzés rendezőjének a feladata. Amennyiben ennek a klub nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

A DVTK Edzőközpont hazai lelátórészének befogadóképessége 280 fő, ennél több szurkolót a klub nem tud beengedni a mérkőzésre. 

NB III. Keleti csoport, 36. forduló

2021. május 16., vasárnap
18:00
DVTK tartalék - Gyöngyös AK - Mátra-Beton

Zsivoczky Gyula: - Két vereség után vagyunk, erre pedig a tavaszi menetelés során nem volt példa. Ezen a rossz szérián mindenképpen változtatni szeretnénk, még akkor is, ha ezúttal is szinte csak akadémistákkal fogunk felállni. Ez a mérkőzés hasonló lesz a legutóbbi hazai találkozóhoz képest, hiszen a Hatvanhoz hasonlóan a Gyöngyös is nehéz helyzetben van. Gyakorlatilag ez lesz az utolsó esélyük, ha szeretnék meghosszabbítani az NB III-as tagságukat. Nekünk viszont az önbecsülésünk és a végső helyezésünk szempontjából nem megengedhető az újabb botlás. A hétvégén az U19 mérkőzése elmarad, ezért újabb fiatalok kerülhetnek a keretünkbe. Ez számukra nagy lehetőség, bízom benne, hogy aki szóhoz jut, az élni is tud vele. 


Helyszín

 

Az NB III. Keleti csoport 36. fordulójának programja

2021. május 16., vasárnap
14:00
DVSC II - Füzesgyarmati SK
17:00 Ceglédi VSE - Sénypő-Carnifex FC
18:00 Balassagyarmati VSE - Mezőkövesd Zsóry FC II
18:00 Tiszafüred VSE - Salgótarjáni BTC
18:00 DVTK tartalék - Gyöngyös AK - Mátra-Beton
18:00 Termálfürdő FC Tiszaújváros - FC Hatvan
18:00 Sajóbábony VSE - Tállya KSE
18:00 Kisvárda Master Good II - Putnok FC
18:00 Tiszakécskei LC - BVSC-Zugló
18:00 Jászberényi FC - Eger SE