Országos U17-es bajnokság
A csoport, 4. forduló

Diósgyőri VTK U17 - MTK Budapest U17 3-2 (1-0)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezetők: Orosz János (Malmos Norbert, Kovács Ádám).

Diósgyőri VTK U17: Sz. Varga M. - Regdánszki M., Hetyei Sz., Balázs P., Illés B., Fercsák R., Kiss P., Elizeus A., Vincze D., Vajda B., Szloboda Á. Vezetőedző: Bém Gábor. 

MTK Budapest U17: Budzsáklia B. - Lajkó F., Csernák K., Földing Engelbert M., Ignéczi M., Rimóczi T., Gyuris A., Merényi Á., Vasvári Z., Kiss L., Erdős D. Vezetőedző: Pap Tamás. 

Csere: Hetyei Sz. helyett Jurek G. a 46., Rimóczi T. helyett Horváth J. az 53., Vasvári Z. helyett Szöllősi O. a 60., Elizeus Á. helyett Horváth Zs. a 60., Balázs P. helyett Ördög Sz. a 69., Erdős D. helyett Juhász Á. A 78., Illés B. helyett Németh Á. 86. percben. 

Gólszerző: Illés B. (1-0) a 28., Fercsák R. (2-0) a 48., Gyuris A. (2-1) a 82., Merényi Á. (2-2) a 84., Vajda B. (3-2) a 90. percben. 


Bém Gábor: - Változatos, jó iramú mérkőzést játszottunk, oda-vissza rengeteg kidolgozott helyzettel. A második félidőben, 2-0 után lezárhattuk volna a mérkőzést, hiszen volt két tiszta ziccerünk. Ezt nem tettük meg, ezután két védelmi hibából az MTK ki tudott egyenlíteni. A mérkőzés egészét nézve azonban tovább tart a jó formánk. A kisebb-nagyobb átalakítások mellett is csapatként működtük ezen a napon, ami újabb győzelemhez vezetett. A csapategységet mutatja, hogy a győztes gólt nem sokkal a lefújás előtt szereztük meg. 

Pap Tamás: - Az első félidőben mélyen a tudásunk alatt teljesítettünk, egyértelműen fölénk nőtt a Diósgyőr. A fordulás után nyomokban már azt a játékot mutattuk, ami elvárható a srácoktól. A sírból visszahoztuk a meccset, rövid idő leforgása alatt kiegyeníltettünk. A győztes gólt azonban a DVTK szerezte meg. Összességében a hazaiak sikere megérdemelt, nem szolgáltunk rá egyetlen pontra sem. Dicséretes ugyanakkor, hogy kétgólos hátrányból vissza tudunk jönni, ez egyértelműen a játékosok alakatatát dicséri.