Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 13. forduló

Puskás Akadémia FC U19 - Diósgyőri VTK U19 0-0

Felcsút, Pancho Aréna, 50 néző. Játékvezetők: Erdélyi Balázs (Halmai Kristóf, Ihász Tamás). 

Puskás Akadémia FC U19: Pataki M. - Alaxai Á., K. Janyickij, Sós M., Sárközi K., Lőrinc D., Szin F., Rabi D., Popovits P., Haffner A., Gazdag V. Vezetőedző: Székely Gábor. 

Diósgyőri VTK U19: Jaksi A. - Kundrák G., Kanálos P., Holló P., Benkő P., Bartha R., Dankó N., Dunai Zs., Oláh B., Rostás A., Kispál T. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Barta R. helyett Berki P. az 55., Sárközi K. helyett M. Krpic a 65., Holló P. helyett Kacsó B. a 65. percben. 

Székely Gábor: - A DVTK csapatával idén ez volt a negyedik meccsünk és egyben a negyedik, ami döntetlennel zárult. Ez nem véletlen, mert mind a két csapat jó erőkből áll és szervezetten védekezik. Ez a találkozó volt az egyetlen, ami inkább a futball küzdelmes oldaláról szólt, nem a szép játékról. Ismerve a körülményeket és a korosztályos sajátosságokat a srácaim tisztességesen tették a dolgukat, sőt volt esélyük a győzelem megszerzésére is. Mindenesetre a teljes meccset látva a döntetlen teljesen reális eredmény. Így nem marad más, mint felemelni a fejünket és készülni az utolsó fordulóra. A Diósgyőrnek pedig sok sikert kívánok a továbbiakra.

Vincze Richárd: - Gratulálok mind a  két csapatnak, mert nagy munkát tettek bele ebbe a meccsbe. Nyomás alatti labdakihozatalok, türelmes középső zónás játék, magas presszing és kompakt saját zónás védekezés. Férfias, de sportszerű játék,ezek jellemezték a felcsúti randit a pályán. Ez a mérkőzés tökéletes képe volt annak, hogy mi is az utánpótlás futball lényege. A játékosok fejlesztése a hétközi edzéseken, majd az ilyen, hétvégi mérkőzéseken keresztül pedig a fejlődésük.