Országos U19-es bajnokság
B csoport, 12. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Kecskeméti TE-LA U19 5-0 (3-0) 

DVTK edzőközpont, 120 néző. Játékvezetők: Varga László (Juhász Bálint, Király Zoltán).

Diósgyőri VTK U19: Jaksi A. - Kundrák G., Kacsó B., Holló P., Berki P., Benkő P., Bartha R., Dankó N., Bencsík D., Oláh B., Kispál T. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Kecskeméti TE-LA U19: Cseh B. - Szamosi Cs., Perlaki Sz., Bellák M., Kotroczó P., Csúri D., Faragó B., Nagy L., Bányai D., Kuchta G., Huszka B. Vezetőedző: Lóczi Péter. 

Csere: Nagy L. helyett Bodor B. a 46., Kuchta G. helyett Győri Á. A 46., Kacsó B. helyett Dunai Zs. az 55., Bencsík D. helyett Kanálos P. az 55., Faragó B. helyett Vörös L. az 57., Berki P. helyett Hetyei Sz. a 65., Perlaki Sz. helyett Jakó D. a 71., Huszka B. helyett Marsa Á. A 71., Jaksi A. helyett Sándor K. a 71. percben. 

Gólszerző: Kacsó B (1-0) az 5., Berki P. (2-0) a 15., Bencsík D. (3-0) a 33., Holló P. (4-0) a 78., Oláh B. (5-0) a 83. percben. 


Vincze Richárd: - Nyugodt mérkőzést jatszottak a fiuk,szép gólokat szereztek, élvezték a foci minden pillanatát.

Lóczi Péter: - Érződött a lábakon, hogy szombaton komoly terhelést kapott a csapat a Fehérvár elleni mérkőzésen. A DVTK a szünetre megérdemelten szerzett háromgólos előnyt. A fordulás után igyekeztünk stabilizálni a védelmet, de így is beleszaladtunk egy nagyobb vereségbe. Gratulálok a Diósgyőrnek!