Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 14. forduló

Diósgyőri VTK U19  - Pécsi MFC U19 2-2 (2-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Juhász Dániel (László János, Keczeli Dávid).

Diósgyőri VTK U19: Jaksi A. - Kundrák G., Benkő P., Kacsó B., Holló P., Bartha R., Dankó N., BencsÍk D., Bernáth B., Oláh B., Rostás A. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Pécsi MFC U19: Keleti J. - Bozóki M., Than O., Dokic N., Szabó Z., Molnár Cs., E. Duraku, Szücs B., Szatmári E., Bischoff M., Horváth M. Vezetőedző: Németh Zsolt. 

Csere: E. Duraku helyett Kása B. az 55., Kacsó B. helyett Kanálos P. a 61., Bartha R. helyett Dunai Zs. a 61., Benkő P. helyett Regdánszki M. a 72., Oláh B. helyett Sz. Varga M. a 72., Molnár Cs. helyett Megyeri Á. a 77., Szatmári E. helyett Otterbien K. a 83. percben. 

Gólszerző:. Rostás A. (1-0) a 14., Rostás A. (2-0) a 25., Molnár Cs. (2-1) az 55., Kása B. (2-2) a 64. percben. 

Vincze Richárd: - Az első félidőben nagyon jól játszottunk,gyönyörű gólokat szereztünk egy olyan csapat ellen, akivel szemben nem könnyű játszani a mi stílusunkban. A fordulás után elkövettük azt a hibát, hogy felvettük az ellenfél stílusát, nem kontrolláltuk a meccset. Ennek pedig az lett a vége, hogy a Pécs ki tudott egyenlíteni. 

Németh Zsolt: - Az első huszonöt percben az öltözőben maradtunk, a fordulópontokból pedig a DVTK jött ki jobban. A hazai gólok előtt nekünk voltak helyzeteink, de mégis a hazaiak szereztek mégis kétgólos vezetést. Utánpótlás szinten azonban egy nagyon jó kilencven percet játszottunk, mindig ilyenre lenne szükség. Gratulálok mindkét csapatnak.