Felkészülési torna, Siófok
2021. május 29-30. 

A Diósgyőri VTK U12-es csapatának hétvégi eredményei:

BFC Siófok U12 - Diósgyőri VTK U12  1-2
Gólszerző: Lupkovics G., Tóth B. 

BFLA Kaposvár U12 - Diósgyőri VTK U12 1-2 
Gólszerző: Tóth B. (2)

Zalaegerszegi TE U12 - Diósgyőri VTK U12 0-0

BFLA Kaposvár U12 - Diósgyőri VTK U12 0-2
Gólszerző: Győrfi L., Kerekes B.

Diósgyőri VTK U12 - Ferencvárosi TC U12 0-2

BFC Siófok U12 - Diósgyőri VTK U12 1-0

Ferencvárosi TC U12 - Diósgyőri VTK U12 1-2
Gólszerzők: Pápai O. (2)

BFC Siófok U12 - Diósgyőri VTK U12 2-1
Gólszerző: Pápai O.

A Diósgyőri VTK U12-es csapatának a keretét az alábbi játékosok alkották: 
Zaccaria Zsombor, Szemán Ádám, Berta Csanád, Márton György, Meggyesfalvi Bence, Hajdu Roland, Varga Hunor, Kerekes Benett, Ónodi Márk, Győrfi Levente, Tóth Balázs, Katona Tamás, Krompaszki Gyula, Bordás Balázs, Lupkovics Gergő, Sallai Kornél, Mádi-Nagy Zsolt, Pápai Olivér, Kohári Dominik, Kristóf Zalán. Vezetőedzők: Kiser László és Szakál Csaba. 

Vezetőedzői értékelés

Szakál Csaba: - Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve, hiszen remek volt a szervezés, és az utóbbi időszak leghasznosabb meccseit játszhattuk le. Olyan csapatokkal találkoztunk, akik hozzánk hasonlóan a játékosok egyéni fejlesztésére helyezik a hangsúlyt, emellett mindig arra törekednek, hogy élvezetes és látványos futballt játszanak. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert csapatként, egymásért harcolva, nagyszerűen helyt álltak a két nap folyamán. Jó volt látni őket, mert nagy szenvedéllyel és alázattal futballoztak. A kilátogató érdeklődők magas színvonalú mérkőzéseket láthattak. Még annak ellenére is, hogy rendkívül megterhelő volt a fiúknak ez a két nap. A hosszú utazás, a sok-sok mérkőzés, játékperc és a terhelés sokat kivett a csapatból. Éppen ezért megemelem a kalapom a játékosok előtt, mert mindenki nagyot ment. Szenvedéllyel, alázattal, a Diósgyőrhöz méltó teljesítménnyel képviseltük az egyesületet. A küzdeni tudás, a mentalitás példaértékű volt, emellé pedig jó egyéni teljesítmények párosultak, kapuban és mezőnyben egyaránt. Reméljük, hogy a következő alkalommal Diósgyőrben tudjuk vendégül látni ezeket a csapatokat.


A Diósgyőri VTK U13-as csapatának hétvégi eredményei:

Zalaegerszegi TE U13 - Diósgyőri VTK U13 2-1
Gólszerző: Balázs T.

Diósgyőri VTK U13 - Siófok U13 2-0
Gólszerző: Balázs T., Boda D. 

Ferencvárosi TC U13 - Diósgyőri VTK U13 0-2
Gólszerző: Balázs T., Boirdás B.

Diósgyőri VTK U13 - Pécsi MFC U13 1-0
Gólszerző: Béres B. 

Diósgyőri VTK U13 - Ferencvárosi TC U13 3-0
Gólszerző: Zsilvölgyi Cs. (2), Meggyesfalvi B. 

Diósgyőri VTK U13 - Pécsi MFC U13 4-0 
Gólszerző: Béres B. (2), Boda D., Juhos Á. 

A Diósgyőri VTK U13-as keretét a következő játékosok alkották: Gyuricskó Botond, Baranyai Bence, Szabó Marcell, Lengyel Vincent, Neufeld Tamás, Farkas Ruben, Nagy Milán, Vinga Zente, Meggyesfalvi Balázs, Juhász Kristóf, Gyebróczki Dávid, Juhos Ádám, Balázs Teó, Kis Attila, Bordás Benedek, Gulácsi Márk, Zsilvölgyi Csege, Makó Marcell, Bod Dániel, Béres Balázs, Filkóházi Ádám.

Vezetőedzői értékelés

Sipos Gergő: - Nagyon hasznos hétvégén vagyunk túl. A szombati nap nem volt a legideálisabb a lejátszott perceket tekintve, de a vasárnap behoztuk az elmaradt játékidőt. Mindegyik mérkőzés jól szolgálta a gyerekek fejlődését. Jó egyéni és csapat teljesítményeket láttunk. Gratulálunk a játékosok egész éves, alázatos, kemény munkájához és az akadémia összes dolgozójának, aki segíti őket, és hozzájárulnak a fejlődésükhöz.

Szekcióvezetői értékelés

Vámosi László: - Amikor Bartos Zsolttal elkezdtük szervezni ezt a hétvégét, akkor két célt fogalmaztunk meg. Az egyik az volt, hogy mindenki olyan csapatokkal játszhasson, akikkel nincs lehetőség mindennap találkozni. A másik, talán ennél is fontosabb cél az volt, hogy olyan csapatok jöjjenek össze, akik igazán játsszák a labdarúgást, a játékosok fejlődést helyezik a középpontba, szenvedéllyel fociznak. Siófokon igazi labdarúgást láthatott a szép számmal kilátogató szülő-közösség. Biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát a Balaton partján, hiszen a gólok mellet valóban megjelent a labdarúgás. A labda és a játék szeretete. Voltak könnyek, de volt sok nevetés, szebbnél szebb cselek, lövések, passzok. Élményt és tanulási lehetőséget kínált minden egyes mérkőzés. Az ilyen alkalmakat arra is ki lehet használni, hogy ötleteket és gondolatokat cseréljünk egymással, ezekben a napokban a meccsek között mi is így tettünk a kollégákkal. 
Öröm volt megfigyelni, hogy miként dolgozik Deli Balázs a PMFC játékosaival, hogy Pókos Csaba (FTC) minden szavát a játékosok fejlődése ösztönzi. Jól volt látni, hogy a zalaegerszegi csapat játékosai mennyit változtak mióta utoljára találkoztam velük, és természetes jó volt látni a DVTK korosztályos edzőit, játékosait, akik remélem még rengeteg szép pillanatot szereznek az egész egyesületnek. Szeretném megköszönni a siófoki csapatnak, hogy házigazdái voltak a rendezvények a DVTK Labdarúgó Sportakadémia vezetőségének pedig, hogy mindent biztosítottak ahhoz, hogy a csapataink részt vehessenek ezen a hétvégén.  Talán nem csak a saját nevemben mondom: reméljük, lesz folytatás!