Felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK 3-2 (0-0)

Budapest, Bozsik Stadion, 200 néző. Játékvezető: Németh Ádám (Farkas Balázs, Kovács Gábor).
Honvéd: Kemenes - Palmes, Kamber, Bobál D., Botka - Gazdag, Hidi, Holender, Ikenne-King - Eppel, Youla. Vezetőedző: Marco Rossi.
DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes - Okuka, Kövér - Ternován, Bognár I., Bacsa P. - Novothny. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Felkészülési mérkőzés: Honvéd - DVTK 1
A DVTK kezdőcsapata (Fotók: Szabó Krisztián)


Csere
: Kemenes helyett Nagy S. és Youla helyett Prosser a 30., Nemes helyett Németh M., Novothny helyett Griffiths, Eppel helyett Constantinescu, Kamber helyett  Fehér, Hidi helyett Göblyös, Gazdag helyett Nagy G., mind a 46., Palmes helyett Márton, Botka helyett Bíró, Ikenne-King helyett Kovács D., Nagy S. helyett Horváth A. mind az 58., Lipták helyett Mahalek és Ternován helyett Szabó II B. a 64. percben.
Sárga lap: Bacsa a 86. percben.
Gólszerző: Prosser (1-0) az 51., Griffihts (1-1) a 67., Prosser (2-1) a 84., Bognár I. (2-2) a 87., Nagy G. a 89. percben.

Kulcspillanatok

51. perc: Honvéd - DVTK 1-0
Prosser szép csel után kilőtte balról a bal alsó sarkot

67. perc: Honvéd - DVTK 1-1
Okuka élesen adott be jobbról, a tökéletes ütemben érkező Griffiths közelről a kapu jobb oldalába csúsztatott

84. perc: Honvéd - DVTK 2-1
gyors hazai támadás végén Prosser kapott pontos labdát Bírótól a 11-es pontnál, egyet húzott rajta, majd a jobb alsó sarokba lőtt

87. perc: Honvéd - DVTK 2-2
Eperjesi ment el a jobboldalon, felnézett, és okosan nem az középen tömörülő társaknak, hanem a 16-os vonalán érkező Bognárnak passzolt, aki kilőtte a kapu jobb oldalát

89. perc: Honvéd - DVTK 3-2
a jobboldali beadást Antal kiöklözte, azonban Nagy G. érkezett és pattintva a hálóba lőtt

A mérkőzés eseményei percről percre


Edzői nyilatkozatok

Marco Rossi: - A mai mérkőzésen ki tudtam próbálni néhány fiatalt, ezért tökéletesen szolgálta a felkészülést a találkozó, amely jó lezárása volt a szezonnak.
Egervári Sándor: - Kifejezetten jó iramú mérkőzést játszottunk. A védekezésbe néhányszor belehibáztunk, viszont a másik oldalon megvoltak a helyzeteink. A pályán lévő játékosok jól álltak a mérkőzéshez, a fiatalok pedig kifejezetten örömteli játékot mutattak. Ezzel begyűjtöttek néhány piros pontot annak érdekében, hogy a nyarat már együtt kezdjük.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!