- Ezúttal a K1 szabályrendszerében kalandozott a miskolci csapatunk, ami ragyogó lehetőséget biztosított arra, hogy felmérjük harcosaink felkészültségét - kezdte Jászka Krisztián szakosztályvezető. - A verseny remek hangulatban zajlott, és ennek megfelelően versenyzőink számunkra is meglepően jó formát mutattak mindkét napon. Emiatt senkit sem tudok emelni, hiszen volt részünk mindenben, de legfőképpen győzelmekben. Nagyon eredményesen 3 arannyal es 7 ezüsttel zártuk a tornát. Fábián Kristoffal és Spéth Norbival, mint a szakosztály edzői stábjával büszkék és elégedettek voltunk tanítványaink bunyójára, de láttuk mire kell jobban odafigyelnünk, és nagyobb hangsúlyt kell fektetni a szabályrendszerek közötti különbségre, hiszen 2 versenyzőnket is pontlevonással sújtottak, olyan muaythai technika használata miatt, ami itt tilos volt.

- Júniusban nagyon sűrű a program vár a DVTK harcosaira, de a jövőben már újra a muaythai lesz a főszerepben - folytatta Jászka Krisztián. - Várhatóan minden héten ringbe lép valaki a diósgyőri csapatból Magyarország legnagyobb rendezvényein. Spéth Norbert előtt egy nemzetközi fellépés is áll, de előtte egy héttel Szakolczai, majd utána Józsa fog harcolni a hozzánk közelebb álló thaibox szabányrendszerben.

A képen balról jobbra: Fábián Kristóf (edző), Kiss Adrián, Bordás Alex, Balogh László, Éles Krisztián, Polják János, Sütő Doroti, Schmidt Ákos, Koncz Attila, Jászka Krisztián (edző) a képről hiányzik Mester Miron és Józsa Sándor.