DVTK U10

Diósgyőri VTK U10 – Nyíregyháza U10 4-3 
Gólszerző: J. Menougong, Váradi S., Tóth M., Palotás Á.

Diósgyőri VTK U10 – Szolnok U10  5-0
Gólszerző: Palotás Á. (3), Tóth M., Bárány N.

Diósgyőri VTK U10 – Debreceni VSC U10 2-0
Gólszerző: Tóth M., Váradi S.

Diósgyőri VTK – Kisvárda U10     1-1
Gólszerző: Bárány K.

Diósgyőri VTK U10 – Békéscsaba U10 4-0 
Gólszerző: Váradi S., Varga R., Pelyhe Á., Palotás Á.

A torna kiemelkedő játékosa: Palotás Ádám, legjobb hazai játékos.: Orbán Máté.

A DVTK U10 csapatát az alábbi játékosok alkották: Tamás Bálint, Jánosik Bence, Orbán Máté, Pálfi Nándor, Szőke Ádám, Német Zalán, Bárány Kristóf, Johan Menougong, Váradi Soma, Tóth Milán, Bárány Noel, Vígh Venczel, Pálfi Nándor, Palotás Ádám, Varga Róbert, Tóth Milán. 

Nyeste János: - Ez a torna minden játékosunk számára feledhetetlen élményt nyújtott. Először, de remélhetőleg nem utoljára játszottak ebben csodálatos stadionban. A keret minden játékosának tudtunk lehetőséget adni a mai mérkőzéseken. Az első találkozón megilletődöttek  voltunk, de lassan mindenki alkalmazkodott a szenzációs hangulathoz, amit a szurkolók biztosítottak. A mérkőzéseinken minden ellenfél ellen végig domináltunk, nagy nyomás helyeztünk rájuk. A befejezéseknél még sok hiba csúszott a játékunkba, de az elszántság és a küzdeni akarás átlendítette a gyerekeket. Köszönjük a lehetőséget, hogy a mai napon a stadionban játszhatunk.

DVTK U11

Diósgyőri VTK U11 – Nyíregyháza Spartacus FC U11 3-1 
Gólszerző: Balogh B., (2), Kelemen Z.

Diósgyőri VTK U11 – Szolnok U11 0-0

Diósgyőri VTK U11 – Debreceni LA U11 4-0
Gólszerző: Szabó  B. (2), Martis M., Bialkó Z.

Diósgyőri VTK U11 – Várda Labdarúgó Akadémia U11 0-1

Diósgyőri VTK U11 – Békéscsaba U11 2-1
Gólszerző: Almási Á., Szabó B.

Martis Ferenc: - A stadionban játszani óriási megtiszteltetés és élmény volt a játékosoknak. Ebben a milliőben magabiztos, jó játékkel rukkolt elő a csapat. Fölényes győzelmek mellett egy ki-ki meccsen sajnos elbuktunk a Kisvárda ellen. Köszönjük a szülőknek a kitartó szurkolást és ezt a hatalmas élményt. Ez a nap fantasztikus lezárása volt ennek a tavasznak! Hajrá Diósgyőr!